Nedre Sjusjøåsen 35

Nedre Sjusjøåsen 35

Prisantydning 2.595.000,-
Omkostninger 57.472,-
Totalpris 2.652.472,-
P-rom 108m2
Byggeår 1991
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Selveier
Solgt

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    360.862,-

Kort om eiendommen

TEMPELSETER/EGGEDAL- Koselig familiehytte i flott turterreng. Solrikt. Langrennsløyper rett utenfor døra. 4 soverom + anneks.

Høydepunkter

Solrikt
Flott turterreng
Midt i løypenettet for langrenn
Kort vei fra Oslo og Drammen
4 soverom
Anneks med soverom
Innlagt vann og avløp
"Ring hytta varm" funksjon

Beliggenhet

Eiendommen ligger på "Norefjells" solside. Den ligger på Sjusjøåsen, et nyere hytteområde nær Tempelseter og Gamelseter. Den ligger i et meget attraktivt og flott hytteområde med fine turområder både sommer og vinter. Her kan du plukke blåbær om sommeren og multer på høsten. Bademuligheter i Sjusjøen som ligger rett ved hytta. Hytta passer perfekt for langrenns og alpint interesserte.
20 minutters (kan halveres etter utbygging i området) kjøring til Norefjell Alpinanelgg og kort vei til Tempelseter med fine bakker. På vinterstid er det meget flotte oppkjørte løyper både til Norefjellstua, Tempelseter og Høgevarde som er det høyeste punktet på Norefjell.
Reisevei fra Oslo og Drammens regionen på ca 2 timer.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 10 050 pr År
Tempelseterveien kr 1950,- pr år. (hvorav kr 1000,- for "frivillig" tilskudd til løypekjøring)
Avgift for brøyting av vei kr 1625,- pr år.
Eiendomsskatt utgjør kr 2 672,- pr år.(2017)

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

1. etg: primærrom utgjør 108 m2 som omfattes av stue, kjøkken/spisestue i åpenløsning, 4 soverom, gang, bad og vindfang/entre.

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.