Nedre Sygardsvegen 13

Nedre Sygardsvegen 13

Prisantydning 2.975.000,-
Omkostninger 14.972,-
Totalpris 2.989.972,-
Byggeår 2019
Soverom 4
Boligtype Fritidseiendom
Eierform Selveier

Visningstider

  • Søndag 5. mai
    Kl. 12.00 – 14.00
  • Lørdag 11. mai
    Kl. 12.00 – 14.00

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Erlend Sørlie

Kort om eiendommen

STAVADALEN - Nøkkelferdig hytte med god standard - Ski inn/ut - 780 m.o.h. - 4 soverom - Peis - God planløsning

Beliggenhet

* Fra Oslo: ca. 170 km (2,5 timer)
* Fra Hønefoss: ca. 110 km (1,5 timer)
* Fra Tønsberg: ca. 230 km (3 timer)

Prosjektert hytte under oppføring beliggende i et populært og tilbaketrukket hytteområde med vakker natur og et utalls turmuligheter.
Hytta blir liggende åpent og solrikt til ca. 780 m.o.h. Den får fin utsikt til Tempelen og Makalausfjellet, og til alpinbakken. Barnebakken/familiepark ligger ca. 50 meter fra hytta. Her kan man stå på kjøkkenet og følge med barna leker seg i bakken.

Stavadalen Skisenter er et familieanlegg i idylliske omgivelser. Anlegget består av 9 nedfarter og 3 heiser. Vi har skiutleie og salg av sikkerhetsutstyr. Makalausbua byr på god hjemmelaget mat.

Milevis med velpreparerte skiløyper i nærheten, man kan ta heisen på toppen og gå innover mot Makalausfjellet som ligger 1099 m.o.h.

Fra eiendommen er det ca. 5 km til Reinli med dagligvarebutikk (Matkroken) og ca. 9 km ned til Bagn med kommuneadministrasjon, post, lege, bank, kjøpesenter m.m.

Faste løpende kostnader

- Snømåking og vedlikehold av vei: kr 3750,- per år.
- Kontingent - Hyttevel: kr 1 100,- per år.
- Kommunale avgifter: kr 1 496,- per år (foreløpig beregnet).
- Vann- og avløpskostnader til Stavadal Holding: ca. kr 8 000,- per år. (indeksreguleres)
- Eiendomsskatt: Ikke beregnet.

Det tas forbehold om evt. endringer av overnevnte beløp.

Innhold

Hytte av type oppstuehytte, modell Semeltiden fra Hus1 Norge med bruksareal på 74,5 m². Hytta oppføres over 1 hel etasje, samt hems. Hytta vil inneholde entré/hall/gang, bod/vaskerom, bad/wc, stue med kjøkken og spiseplass i åpen løsing, 3 soverom, trapperom på hems og innredet rom (omtalt som soverom).

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer