Nedre Sygardsvegen 13

Nedre Sygardsvegen 13

Prisantydning 2.975.000,-
Omkostninger 14.972,-
Totalpris 2.989.972,-
Byggeår 2019
Soverom 4
Boligtype Fritidseiendom
Eierform Selveier

Visningstider

  • Lørdag 20. apr.
    Kl. 12.00 – 14.00

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Erlend Sørlie

Kort om eiendommen

STAVADALEN - Nøkkelferdig hytte med god standard - Ski inn/ut - 780 m.o.h. - 4 soverom - Peis - God planløsning

Beliggenhet

* Fra Oslo: ca. 170 km (2,5 timer)
* Fra Hønefoss: ca. 110 km (1,5 timer)
* Fra Tønsberg: ca. 230 km (3 timer)

Prosjektert hytte under oppføring beliggende i et populært og tilbaketrukket hytteområde med vakker natur og et utalls turmuligheter.
Hytta blir liggende åpent og solrikt til ca. 780 m.o.h. Den får fin utsikt til Tempelen og Makalausfjellet, og til alpinbakken. Barnebakken/familiepark ligger ca. 50 meter fra hytta. Her kan man stå på kjøkkenet og følge med barna leker seg i bakken.

Stavadalen Skisenter er et familieanlegg i idylliske omgivelser. Anlegget består av 9 nedfarter og 3 heiser. Vi har skiutleie og salg av sikkerhetsutstyr. Makalausbua byr på god hjemmelaget mat.

Milevis med velpreparerte skiløyper i nærheten, man kan ta heisen på toppen og gå innover mot Makalausfjellet som ligger 1099 m.o.h.

Fra eiendommen er det ca. 5 km til Reinli med dagligvarebutikk (Matkroken) og ca. 9 km ned til Bagn med kommuneadministrasjon, post, lege, bank, kjøpesenter m.m.

Faste løpende kostnader

- Snømåking og vedlikehold av vei: kr 3750,- per år.
- Kontingent - Hyttevel: kr 1 100,- per år.
- Kommunale avgifter: kr 1 496,- per år (foreløpig beregnet).
- Vann- og avløpskostnader til Stavadal Holding: ca. kr 8 000,- per år.

Mer om eiendommen

(indeksreguleres)
- Eiendomsskatt: Ikke beregnet.

Det tas forbehold om evt. endringer av overnevnte beløp.

Innhold

Hytte av type oppstuehytte, modell Semeltiden fra Hus1 Norge med bruksareal på 74,5 m². Hytta oppføres over 1 hel etasje, samt hems. Hytta vil inneholde entré/hall/gang, bod/vaskerom, bad/wc, stue med kjøkken og spiseplass i åpen løsing, 3 soverom, trapperom på hems og innredet rom (omtalt som soverom). Det gjøres oppmerksom på at innredet rom på hemsen ikke vil tilfredsstille dagens krav til takhøyde (2,2 m. iht. TEK17) og såeldes ikke blir å betegne som rom for varig opphold.

Standard

Hytta i modell Semeltinden er en flott hytte med store vindusflater i stuen som vil gi en utrolig lys og luftig romfølelse.

Inngangspartiet blir overbygget, og du kommer inn til en entré/hall med umiddelbar tilgang til innvendig bod og vaskerom. Her kan du henge av deg deg klærne til tørk etter en tur i skibakken eller for øvrig i fjellheimen.

Hytta leveres med 3 soverom og ett romslig bad. Stuen blir lys og luftig med store vinduer fra gulv til tak og mønet himling med takhøyde på 3,5 meter. Kjøkkenet blir plassert i en egen krok, men i åpen løsning mot spiseplass i natrulig tilknytning, samt til stuen for øvrig. Fra kjøkkenet får man utgang gjennom dør til terrassen på ca. 23 m² og videre ut på tomten. Hemsen får ett innredet rom og én gang hvor det er åpent ned til stuen. Her kan du se rett ut gjennom de store vinduene i stuen som strekker seg helt fra gulv til tak.

Parkering

Gruslagte biloppstillingsplasser på egen tomt.

Adkomst

Fra Oslo kan man følge E18 til Sandvika og E16 videre mot Valdres til Bagn. Kjør inn i Bagn sentrum og følg skilting mot Reinli. Fortsett forbi Matkroken Dagligvare og ta av til venstre mot Stavadalen. Følg veien ca. 5,9 km og ta til venstre ned Nedre Sygardsvegen. Se kartutsnitt i FINN-annonsen for evt. veibeskrivelse.

Oppvarming

Hytta leveres med én moderne Jøtul vedovn modell F 373 Advance i stuen. For øvrig elektriske varmekabler i stuen, kjøkken, bad, hall/entré og i bod/vaskerom. Varmtvannsbereder på 200 liter leveres til hytta.

Garantier

Eiendommen selges i henhold til bustadoppføringslova §12 og selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesum i byggetiden og 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av eiendommen til kjøper.

Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova §47. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper.

Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i hytta (eller i eiendommen hvor hytta inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.

Hytte under oppføring (bilde tatt 1. februar)
Beliggende 50 meter fra barnebakken - Her kan man sitte på terrassen og se barna kjøre ski
Kort vei til alpinanlegget
Områdebilde

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer