Nedre Toppenhaug 7

Nedre Toppenhaug 7

Prisantydning 4.200.000,-
Omkostninger 116.237,-
Totalpris 4.347.360,-
P-rom 98m2
Byggeår 1984
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.523,-
 • Fellesformue
  32.008,-
 • Fellesgjeld
  31.123,-
 • Ligningsverdi
  1.053.534,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

USJENERT OG SENTRALT PÅ BÆRUMS VERK: Lys og modernisert 4-roms selveierleilighet - Gjennomgående & arealeffektiv - Tre gode soverom - Solrik balkong - Garasje

Høydepunkter

* Biloppstillingsplass i felles garasje
* Terrasse på 9 kvm med gode solforhold og utsikt
* Varmtvann er inkludert i fellesutgiftene
* Fin og usjenert beliggenhet
* Store, hyggelige fellesområder
* Umiddelbar nærhet til marka
* God kommunikasjon mot Oslo, Sandvika, Lommedalen og Bekkestua
* Kun 3 min gange til Bærums Verk
* Meget barnevennlig
* Veldrevet sameie

Beliggenhet

Unik beliggenhet i Bærum, med fem minutters gåtur både til marka, butikksenter-med-alt, og direkteforbindelser til Oslo, Sandvika, Bekkestua, og Kolsås. Usjenert panoramautsikt over Bærums Verk i bomiljø med kort gangvei til barne-og ungdomsskole og direktebuss til flere videregående skoler. Det medfølger garasjeplass, men her kan du leve bilfritt.

Nedre Toppenhaug er et idyllisk, familievennlig, veldrevet, og veletablert boligområde, i umiddelbar nærhet til naturskjønne omgivelser og variert friluftsliv. Leiligheten er modernisert, romslig, og lys, beliggende høyt og fritt midt i store, hyggelige fellesområder der det med beplantning, lekeapparater, sittegrupper, hvor alt er godt vedlikeholdt og nylig oppgradert.

Marka og Krokskogen er rett utenfor døren, med allsidige friluftsmuligheter alle årstider. Lett tilgang også for eksempel til alpintanlegg på Kolsås og Krydsby, golfbanene i Lommedalen, og store idrettsanleggene på Helset, Rud, og Rykkinn, badevann på Burudvannet. Spenst treningssenter i Lommedalen.

På Verket er det rikelig med matbutikker, klesforretninger, restauranter, bokhandel, sportsbutikk, legesenter, spisesteder, Vinmopolet, håndverksforretninger, med mye mer.