Nedre Vaskegang 4 B

Nedre Vaskegang 4 B

Prisantydning 3.900.000,-
Omkostninger 104.837,-
Totalpris 4.004.837,-
P-rom 51m2
Byggeår 2015
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Erik Hofland

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.206,-
 • Fellesformue
  2.762,-
 • Ligningsverdi
  1.003.199,-
 • Energimerke
  C – rød

Kort om eiendommen

NEDRE GRÜNERLØKKA - Nyere og moderne 2-roms selveier mot idylliske Akerselven. Stor felles og solrik takterrasse. Heis. Parkering*

Høydepunkter

- Heis.
- Fransk balkong rett ut mot Akerselva.
- Gode oppbevaringsmuligheter.
- Nytt og moderne bygg med god standard.
- Stor felles takterrasse med flott utsikt og gode solforhold.
- Sentral og samtid rolig beliggenhet.
- Lave felleskostnader.
- Ingen gjenboere.
- Mulig å leie parkeringsplass*

Beliggenhet

Midt i hjertet av Oslo by, med gangavstand til frodige grøntområder i både sentrum, Gamlebyen og Grünerløkka. Her er det lite trafikkstøy til tross for sin svært sentrale beliggenhet.

Dette området har mye spennende å by på, med umiddelbar nærhet til sentrum, Akerselva med grønn beplantning, sittebenker og koselige tur- og joggemuligheter langs gangstien. I tillegg har området gjennomgått store positive endringer de senere årene. På få minutter rusler man til områder av byen med stort utvalg av diverse butikker, serveringsteder, pulserende Grünerløkka, Vulkan med Mathallen, flere utdanningsinstitusjoner og Operaen. Servicetilbudet i området er ypperlig med alt av urbane restauranter, idylliske kaféer, eksotiske grønnsakshandlere, matbutikker, kjøpesentre og parker (Sofienbergparken, Botanisk have). Med dette har du absolutt alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Av populære serveringssteder kan kort nevnes Munchies i Torggata, Delicatessen, Le Benjamin og Taco Republica i Bjørvika, Tilt som et kult sted for kvelder med venner, og ellers er det Youngstorvet med et hav av trendy serveringssteder, som Fisk og Vilt, Angst, Sosialen, Kulturhuset og Justisen.

Området tilhører Gamle Oslo, som har en fantastisk utvikling grunnet Oslos nye storsatsning i Bjørvika (Fjordbyen) og området rundt Barcode.

Det kollektive tilbudet i området er imponerende.

Megler

Portrettbilde av Erik Hofland

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Erik på e-post
eh@sem-johnsen.no

Kontakt Erik på telefon
47 40 05 30

Erik Hofland er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og vært i bransjen siden 2009. Gjennom sin karriere har han bistått i over 400 boligsalg av både brukt- og nybolig. En klar salgsfilosofi, ærlig og trygghet er hans kjernekvaliteter. Han blir beskrevet som en engasjert eiendomsmegler, samt hardtarbeidende og gir kundene sine en tett oppfølging. Lokalkjent på Fornebu/Snarøya. Erik har styreverv i Oslo Akershus eiendomsforening (OAEF).

Les mer