Nesbukta 5F - 406 (701-17-0149)

Nesbukta 5F - 406 (701-17-0149)

Prisantydning 3.512.000,-
Omkostninger 56.564,-
Totalpris 9.856.564,-
P-rom 139m2
Byggeår 2019
Soverom 4
Boligtype Rekkehus
Eierform Borettslag
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

  • Bruksareal
    145m2

Kort om eiendommen

Nytt funkis enderekkehus rett ved sjøen med hage og takterrasser. Familiebolig med 4 soverom, 2 bad og 2 garasjeplasser.

Beliggenhet

Eiendommen ligger idyllisk til i maritime omgivelser på Nesbukta/Holmen med umiddelbar nærhet til fjord og strand. Her finner du alt fra naturopplevelser og kultur til sport og shopping. Holmen senter ligger kun 4 minutters kjøretur unna, og skal du ta deg inn til hovedstaden er det enkelt å ta seg direkte ut på E18 - alternativt med tog fra Hvalstad stasjon som bruker ca. 30 min til Oslo S.

Servicefasiliteter
Dagligvarehandel kan gjøres på Meny Holmen eller Rema 1000 Nesbukta, som begge ligger i gangavstand fra boligen. Forøvrig er det kort vei til Holmen senter med godt utvalg av butikker. Sandvika Stortsenter ligger 5 km unna, og er et av Norges største kjøpesenter med 200 butikker, spisesteder og helsetjenester. Om man søker mer kulturelle opplevelser er det en rekke eventer på Bærum kulturhus og Asker kulturhus.

Rekreasjonsområder
Fra Holmen til Slemmestad er det fin merket kyststi, ca 15 kilometer. Denne kan tas som en sykkeltur eller deles opp i flere fine fot-turer. På Holmensenteret er det badeplass med sandstrand og knauser. Her finnes badeflåte, stupebrett, lekeapparater og toalett. Den nye Holmen svømmehall ligger på området. Holmenskjæret er også et fantastisk barnevennlig område med stor gresslette, sandstrand og badeflåte. For den aktive har Holmen Idrettsforening organsiert idrett innen langrenn, fotball og håndball. Frisk Asker ishockey er en av Norges beste på junior- og seniornivå.

Skole og barnehage
Eiendommen sokner til Mellom-Nes barneskole og Lindøya ungdomsskole. Området har forøvrig et godt utvalg av offentlige og private barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Nærmeste bussholdeplass er Landøya. Herfra går det rute til Oslo Bussterminal, Fornebu via Sandvika, Sandvika og Nesøya.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.