Meget barnevennlig beliggenhet. Romslige rom, ExpoNova kjøkken, Miele hvitevarer og 1-stavsparkett.

Nesbukta 6D - 304

Prisantydning 3.060.000,-
Omkostninger 1.167,-
Totalpris 10.196.167,-
P-rom 148.5m2
Byggeår 2019
Soverom 4
Boligtype Rekkehus
Eierform Borettslag
Solgt

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    7159m2
  • Bruksareal
    156.9m2

Kort om eiendommen

Yachtværftet Nesbukta - Rekkehus med sjøgløtt. Barnevennlig beliggenhet. Romslige rom, ExpoNova kjøkken/Miele hvitevarer

Høydepunkter

- Ved sjøen, mulighet for båtplass
- Trafikkstille og barnevennlig beliggenhet
- Skoler og barnehager i kort gåavstand
- Steinerskole og barnehage rett ved
- Gjennomført god/høy standard
- Enderekkehus med uteplass på terreng og takterrasse med sjøgløtt
- 2 bad (et med badekar) og eget vaskerom
- 3 soverom og egen TV-stue ( i tillegg til romslig stue/kjøkken)
- 2 garasjeplasser medfølger (tilrettelagt for montering av ladeboks)

Beliggenhet

Yachtværftet er et nytt boligprosjekt i det maritime miljøet ved det gamle lystbåtverftet på Landøya i Asker. Med Hestesund på sjøsiden, en fredelig villabebyggelse i nabolaget og med korte avstander til det du trenger i hverdagen, er Yachtværftet et trygt, praktisk og representativt prosjekt med et godt bomiljø. Den lune havnen ligger like nedenfor. Her kan du leie båtplass. Og rundt odden venter Oslofjorden med alle muligheter.

Landøya ligger landfast, herfra har du lett tilgang til alle øyene og vikene, sundene og badeplassene i det nære sjøområdet. Legg båtturen til Middags-bukta, padle i det smule farvannet rundt Nesøya, ta med barna på en tur til idylliske Brønnøya, gjør et strandhugg på Rauskjær, ta en dukkert på Kalvøya, kast ut snøret utenfor Langøra. Her er mulighetene mange.

Du bor skjermet på Yachtværftet, men med kort avstand til skoler og barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon. Steinerskolen er nærmeste nabo og noen hundre meter unna ligger Landøya Ungdomsskole. Området har flere barnehager og en ny, flott svømmehall føres opp på Holmen. Her er også kjøpesenter med godt utvalg av butikker. Langs Fekjan, 700 meter unna, er det et godt busstilbud mot Sandvika og Oslo.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer
Portrettbilde av Iga Okon

Iga Okon

Eiendomsmegler

Kontakt Iga på e-post
io@sem-johnsen.no

Kontakt Iga på telefon
91 99 48 84

Iga ble uteksaminert fra Handelshøyskolen BI Oslo i 2017 og har spesialisert seg innenfor salg av nybygg siden 2018.
I løpet av disse årene har hun bistått i mer enn 1 000 bolighandler i Oslo og omegn sammen med ulike utbyggere.

Kvaliteter som legges til grunn for hennes arbeidsmetodikk er dedikasjon, positiv energi og en god gjennomføringsevne. Iga beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og hardtarbeidende lagspiller. Hennes fokus er å jobbe strukturert med et stort engasjement for kundene sine.

Iga tar for tiden, på deltid ved siden av full jobb, en master i eiendomsutvikling på NMBU. Dette for å fordype seg ytterligere i eiendomsutviklingsfaget for gjennom dette å kunne gi kundene enda bedre råd og veiledning i planlegging av prosjektene.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.