Neuberggata 19A

Neuberggata 19A

Prisantydning 4.890.000,-
Omkostninger 137.136,-
Totalpris 5.185.660,-
P-rom 53m2
Byggeår 1994
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Mikael Bolling

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.900,-
 • Fellesformue
  15.312,-
 • Fellesgjeld
  158.524,-
 • Ligningsverdi
  1.280.832,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

Meget tiltalende og romslig - gjennomgående - 2-r selveier m/ balkong, heis, felles takterrasser og lekkert kjøkken!

Høydepunkter

- Rommelig og usjenert 2-roms selveier
- Lys fra 2 sider
- Nytt kjøkken 2017
- God romløsning
- Pen og tidsriktig standard
- Balkong
- Heis
- 2 solrike takterrasser med utsikt, utemøbler og gassgriller. Den nærmeste ligger i oppgangen (A), er usjenert og har nydelig utsikt.
- Muligheter for å leie p-plass i garasjeanlegg under bygget
- Meget etterspurt og sentral beliggenhet med "alt" av shopping, offentlig kommunikasjon og servicetilbud innen kort gangavstand
- Bare minutters sparseravstand til nydelige Frognerparken
- Veldrevet sameie og et velholdt bygg
- Matvarebutikk i underetasjen

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet midt mellom Majorstuen og Vestkanttorget, tilbaketrukket samtidig umiddelbar nærhet til alle typer bymessige servicetilbud. Frognerparken med sine flotte tur- og rekreasjonsområder både om sommeren og vinteren, ligger kun 5 minutters gange unna. Her finner man populære Frognerbadet, Frogner Tennis, Frogner Stadion med skøytebane om vinteren, Herregårdskroen, mm. Også kort spaseravstand til Uranienborgparken, Vestkanttorget og Frogner for øvrig.

Pulserende Bogstadveien/Hegdehaugsveien, kanskje Oslos beste handlegate, ligger i umiddelbar nærhet med alt av shopping, kaféer, restauranter, utesteder og spesialforretninger. Også bare minutters gange til Colosseum kino, vinmonopol og postkontor. Det finnes et bredt utvalg av dagligvarebutikker i nærområdet, hvorav i u.etg. i bygget.

Meget god tilgang til kollektivtransport fra Majorstukrysset med alle T-baner og hyppige buss- og trikkeavganger. Flytog fra Nationaltheatret eller flybuss fra Kirkeveien. For den turglade er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med turløyper sommer som vinter.

Megler

Portrettbilde av Mikael Bolling

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Mikael på e-post
mbe@sem-johnsen.no

Kontakt Mikael på telefon
92 05 99 82

Mikael Bolling er født og oppvokst på Frogner og har jobbet som eiendomsmegler på Oslo vest siden 2003. Mikael startet i Aktiv i Frognerveien, som endret struktur og navn til Poppe & co, og var i 2010 med å etablere dagens franchisekonsept av Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Bolling er partner i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen, og megler og partner ved kontoret i Vika. Høy omsetning, bredspektret portefølje og gode closingferdigheter kjennetegner Bolling i sitt arbeid. Bolling omsetter mellom 60 og 100 boliger- og fritidseiendommer i året.

Mikael er opprinnelig utdannet innen markedsføring, med bachelor fra BI i internasjonal markedsføring og ledelse, bor i hus på Vinderen/ Heggeli og har 3 barn.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.