Niels Juels gate 3 A

Niels Juels gate 3 A

Prisantydning 7.200.000,-
Omkostninger 189.467,-
Totalpris 7.455.265,-
P-rom 91m2
Byggeår 1897
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.548,-
 • Fellesformue
  10.939,-
 • Fellesgjeld
  65.798,-
 • Ligningsverdi
  1.320.096,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

SKILLEBEKK - Pen, luftig og gjennomgående 4-roms med peis, god takhøyde og parkering*. Mulighet for balkong*. Rolig og sentralt.

Høydepunkter

- Stille, tilbaketrukket og samtidig sentralt beliggende på Skillebekk.
- Mulighet for balkong mot bakgården (vedtatt i sameiet og søknad sendt inn til kommunen).
- Pen og jevnlig vedlikehold selveier, flytt rett inn.
- Peis i stue med rehabilitert pipeløp (2014).
- Parkering rett utenfor inngangsdøren*.
- God takhøyde (3 meter).
- Store vindusflater.
- Luftige rom med god romfølelse.
- Pent bad tilknyttet praktisk vaskerom.
- 2 soverom vendt mot rolig bakgård.
- Vedlikeholdt bygård i et meget godt driftet sameie.
- Lave fellesutgifter.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget ettertraktet, sentral og ikke minst stille beliggenhet i et etablert boligstrøk på Skillebekk i Frogner bydel.

Tilbaketrukket fra trafikk og støy, men samtidig kort gangavstand til Solli Plass, Aker Brygge, Tjuvholmen, Bygdøy allé og sentrum med "alt" av servicetilbud - glimrende beliggenhet!

For øvrig svært godt tilbud av kollektiv transport med gangavstand til trikk fra Drammensveien, buss fra Solli plass/ Bygdøy allé, samt det ultimate knutepunkt for t-bane/tog på Nationaltheatret.

Mer om eiendommen

Faste løpende kostnader

Felleskostnader utgjør kr. 2 548,- pr. mnd.
Eiendomsskatt for 2017 utgjør kr. 2 229,-.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Innholdsrik og lys 4-roms med store vindusflater og gjennomgående planløsning. Leiligheten er på 91 m² (P-rom) som omfattes av:

3. etg.: Entré/gang, stue med peis, spisestue, separat kjøkken, flislagt bad/wc, praktisk vaskerom med adkomst til baktrapp og 2 soverom vendt mot stille bakgård.

Stue
Stue

Det medfølger én romslig kjellerbod på ca. 9 m², samt én loftsbod på ca. 4,5 m².

Standard

Luftig 4-roms med kvaliteter som gjennomgående planløsning, store vindusflater, god takhøyde (3 m), peis og 2 romslige stuer. Leiligheten har en pen utførelse som er jevnlig vedlikeholdt som gjør at du kan flytte rett inn.

2 luftige stuer med store vindusflater som slipper inn rikelig med lys. Hovedstuen har peis og god plass til sittegruppe, tv-seksjon, samt andre møbleringsmuligheter. Den andre stuen benyttes som spisestue og har plass til stort spisebord, perfekt for både gjester og hverdags.

Pent kjøkken fra Sivesind med benkeplate i heltre og profilerte fronter. Flere soner utnytter arealet og gir godt med både oppbevaring og benkeplass.

Komplett utstyrt med hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, kjøl/frys og vinkjøler.

Flislagt bad med hjørnedusj, vegghengt wc og heldekkende servantseksjon med baderomsinnredning for oppbevaring. Praktisk vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet er overflateoppusset i 2010 med en rekke arbeider utført av LLbygg AS. Omfatter blant annet nye fliser på gulv og vegger , samt ny baderomsinnrredning og garnityr. Badets hovedkonstruksjon er noe eldre og ble gjort før nåværende eier kjøpte leiligheten.

Innvendig gulv består av oljede og malte tregulv, samt fliser på kjøkken, vaskerom og baderom. Resterende overflater av malte og helsparklede flater i moderne fargetoner som gir en fin kontrast til tregulvet.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Bygningen er oppført i henhold til normal byggeskikk på oppføringstidspunktet, med normal bruksslitasje og er løpende vedlikeholdt i regi av sameiet. I 2014 ble tak mot bakgård skiftet, piper rehabilitert, og nedre del av fasaden malt opp.

Stue mot spisestue
Spisestue

Kjeller ble renovert i perioden 2013/14. Vinduer i hovedsak av 2- lags isolerglass fra 1995. Se utarbeidet tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse.

Sameiet har godkjent etablering av balkonger mot bakgården (krever godkjennelse av Plan- og bygningsetaten og Byantikvaren). Styret har engasjert Balkongteam AS som har sendt inn søknad. Det er skissert oppføring av balkong med adkomst fra soverom 2 med følgende mål: 1,4 m x 3,0 m. Pris for balkong er estimert til ca. 125 000,- og bekostes eventuelt av kjøper. Se vedlagte skisser, samt pristilbud som følger vedlagt i komplett prospekt for ytterligere informasjon.

Bebyggelse

Veletablert bebyggelse i hovedsak bestående av funkis- og klassisk bygårdsbygg.

Spisestue
Spisestue

Tomt

Eiet tomt: 505 kvm.
Bakgård og asfaltert tomt med biloppstillingsplasser.

Parkering

*Sameiet har 7 biloppstillingsplasser rett utenfor inngangsdøren som praktiseres etter "førstemann til mølla" prinsippet og fordeles på sameiets 10 seksjoner. Plassene kan kun benyttes av sameiere som bebor egen leilighet, hvilket for tiden og i lang tid tilbake har vært 7 seksjoner. Man har i praksis derfor "egen plass".

Adkomst

Fra Skillebekk trikkestopp (Drammensveien): Følg Niels Juels gate sydover i ca. 150 meter og eiendommen ligger på venstre hånd.

Oppvarming

Peis i stue (pipeløp rehabilitert 2014). For øvrig elektrisk oppvarming med varmekabler og panelovner.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Niels Juels gate 3. Sameiet består av 10 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Vedrørende dyrehold kan styre godkjenne å holde hund eller katt etter søknad iht. husordensreglene pkt. 6.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to seksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken

Skoler

Eiendommen sokner til Ruseløkka skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell.

Betalingsbetingelser

Det skal innbetales et depositum på 10% av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse.Restkjøpesum og omkostninger innbetales før overtakelse.

Beløpet som er innbetalt ved kontraktinngåelse er depositum på kjøpesummen. Beløpet står på meglers klientkonto frem til dato for gjennomføring av oppgjøret (når kjøper har oppnådd rettsvern for sitt erverv), og er rentebærende for kjøper. Ved gjennomføring av oppgjøret avregnes depositumet som del av kjøpesummen, og depositumet tilbakeføres derved ikke til kjøper. Alternativt kan bankgaranti eller alminnelig deponi i bank uavhengig av megler avtales, jfr. nedenfor. Depositumet skal være fri egenkapital og tjener som sikkerhet for gjennomføring av oppgjøret.

Gang
Soverom 2. Begge soverom vender mot rolig bakgård

Det kan ikke tas pant i den kjøpte eiendommen for betaling av depositumet. Hvis innbetalingen ikke blir overført meglers konto som fri egenkapital, men kommer fra låneinstitusjon som bundne midler (det er knyttet forutsetninger som f.eks. Pant i ervervet eiendom til beløpet) vil dette anses å være avtalebrudd mellom kjøper og selger. Megler vil i slike tilfeller ikke innestå for gjennomføring av oppgjøret overfor eventuell låneinstitusjon, og beløpet blir tilbakeført. Kjøper vil i slike tilfeller måtte påregne og betale forsinkelsesrenter til selger for manglende innbetaling.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 65 798

Sameiet har lån i DnB

Restgjeld kr. 873 714,- pr. 31.07.17
Flytende rente på 4,05% pr. 31.07.17
Annuitetslån nedbetalt i år 2034.

Sameiet har ingen kjente eller vedtatte planer om ytterligere låneopptak.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer