NIELS JUELS GATE 4 A

NIELS JUELS GATE 4 A

Prisantydning 7.700.000,-
Omkostninger 213.822,-
Totalpris 7.942.623,-
P-rom 101m2
Byggeår 1904
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Erik Hofland

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.754,-
 • Fellesformue
  21.197,-
 • Fellesgjeld
  28.801,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

5-roms eierleil. med god takhøyde (3,05m), 2 balkonger, peis, og rosetter/stukkatur. Stort potensiale. Rolig og sentralt

Høydepunkter

- 2 balkonger.
- Store oppholdsrom med god takhøyde (målt til 3,05 meter).
- Peis.
- Rosetter og stukkatur.
- Mulighet til å forme din "drømmeleilighet".
- Gjennomgående leilighet med lys fra to sider.
- Rolig og samtidig sentral beliggenhet på Skillebekk.

Beliggenhet

Niels Jules Gate 4 A har en attraktiv og sentral beliggenhet i et veletablert og rolig boligområde hovedsakelig bestående av ærverdige bygårder på Skillebekk. Nærområdet byr på det meste av fasiliteter som dagligvare, kiosk, hyggelige kaféer og restauranter. Nærmeste dagligvarebutikk finner du kun et par meter fra inngangsdøren (søndagsåpen Joker).

Tinkern park med et flott grøntområde, lekeapparater og benker ligger rett rundt hjørnet. Videre er det vakre friområder og turstier langs Frognerstranda, Bygdøy, Skarpsnoparken, samt kort vei til Frognerparken og Frogner Stadion.

For de treningsglade er det gode treningsmuligheter både på Solli Plass, Majorstuen og Skøyen. Det er gangavstand til Solli Plass, Nationaltheateret, Vika, Aker Brygge og Tjuvholmen, Bygdøy Allé og Skøyen.

God offentlig kommunikasjon i nærområdet med trikk i Drammensveien. Videre er det 3 minutters gange til Bygdøy allé med busslinjene 20 (Skøyen - Galgeberg), 30 (Bygdøy - Nydalen), 31 (Fornebu - Grorud), samt Bærumsbussene. Her er det bussforbindelser til alle byens hjørner.

Matrikkel

Gnr.211 Bnr.166 Snr.8 Orgnr.987894903 i Oslo kommune

Adresse

NIELS JUELS GATE 4 A
0272 Oslo
3. etasje

Megler

Portrettbilde av Erik Hofland

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Erik på e-post
eh@sem-johnsen.no

Kontakt Erik på telefon
47 40 05 30

Erik Hofland er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og vært i bransjen siden 2009. Gjennom sin karriere har han bistått i over 400 boligsalg av både brukt- og nybolig. En klar salgsfilosofi, ærlig og trygghet er hans kjernekvaliteter. Han blir beskrevet som en engasjert eiendomsmegler, samt hardtarbeidende og gir kundene sine en tett oppfølging. Lokalkjent på Fornebu/Snarøya. Erik har styreverv i Oslo Akershus eiendomsforening (OAEF).

Les mer