NIELS JUELS GATE 6

NIELS JUELS GATE 6

Prisantydning 8.400.000,-
Omkostninger 224.317,-
Totalpris 8.742.317,-
P-rom 112m2
Byggeår 1950
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.491,-
 • Fellesformue
  11.834,-
 • Fellesgjeld
  118.000,-
 • Ligningsverdi
  1.923.708,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Meget pen hjørneleil. - Peis - Heis - Flott spisekjøkken - 3 sov (2 doble) - 2 balkonger (sol formiddag/ettermiddag)

Høydepunkter

- Lys og meget pen hjørne-/selveierleilighet som ble oppusset/oppgradert i 2003/2004 inkl. oppgradert bad og toalettrom samt ny kjøkkeninnredning. Leiligheten ble overflatebehandlet/malt i 2013

- Flott stue og spisestue/spisekjøkken (begge rom med utg. balkong)
- Peisovn i stuen
- 3 soverom (hvorav 2 store)
- 2 balkonger på hhv. 3 og 2,5 kvm
- Ny heis i 2018
- Stor felles takterrasse med flott fjordutsikt
- Stille, men samtidig meget sentral beliggenhet
- Beboerparkering

Beliggenhet

"I hjertet" av Skillebekk! Eiendommen ligger på hjørnet av Niels Juels gate og Terningbekk.

Meget sentral og attraktiv beliggenhet i et svært hyggelig og tiltalende område, hovedsakelig bestående av klassiske bygårder. Fra eiendommen er det kort vei til et rikt utvalg av servicetilbud med bl.a. små lokale nisjeforretninger og hyggelige caféer og restauranter i Drammensveien, Bygdøy allé, Frognerveien og ved Solli plass. Området har for øvrig et godt offentlig kommunikasjonstilbud med bl.a. bytrikk i Drammensveien og bussforbindelse i Bygdøy allé. I tillegg kort vei til tog- og flytogforbindelse på Nationaltheatret og Skøyen.

Umiddelbar nærhet til grønne omgivelser i parken Framneshaven/Tinker'n samt spaseravstand til både Slottsparken og Frognerparken. Fra eiendommen er det i tillegg kort vei til Frognerkilen med fine tur- og sykkelstier som fører ned til Aker Brygge eller ut til Bygdøy med badestrender.

Området er oppkalt etter Skillebekken, som fikk sitt navn fordi den dannet skillet mellom Bymarken og Frogner hovedgård i Aker inntil byutvidelsen i 1878. Husmannsplassen Skillebekk under gården Frogner er nevnt i en grenseoppgang i 1733, og på slutten av 1700-årene var plassen blitt en forpaktningsløkke under Frogner (men ble frasolgt gården i 1811).

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.