Nobels gate 35

Nobels gate 35

Prisantydning 9.800.000,-
Omkostninger 251.472,-
Totalpris 10.051.472,-
P-rom 125m2
Byggeår 1936
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.474,-
 • Fellesformue
  12.680,-
 • Ligningsverdi
  1.842.847,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

FROGNER/FROGNERPARKEN 5-roms gjennomgående endeleilighet - Solrik balkong - Peis - Rolig og meget bra beliggenhet

Beliggenhet

Sjeldent god beliggenhet i sjarmerende, veletablert og meget attraktivt boligstrøk på Frogner. Frognerparken og Vigelandmuseet som "nabo" med grøntområder, tennisbaner, idrettsanlegg, samt kort gangavstand til Frogner Plass og Majorstuen.

Det aller meste av servicetilbud er tilgjengelig i de sentrale handlegatene Bygdøy allé, Niels Juels gate og Skovveien. Beliggenheten er preget av et rikt utvalg av flotte restauranter, gourmetforretninger, kaféer, barer, dagligvare, vinmonopol, postkontor, parker m.m.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med buss/trikk som bringer deg til Majorstuen og sentrum fra Frogner plass. For øvrig kort avstand til kommunikasjonstilbud i Bygdøy allé og Majorstuen/Nationaltheatret.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnadene.
Fellekostnader kr. 4 474,- pr. md. Felleskostnadene betales kvartalsvis.
Eiendomsskatt utgjør kr. 5 691,- pr. år (for 2017).

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Innholdsrik og gjennomgående 5-roms endeleilighet beliggende i 3. etasje i klassisk Frognergård. Primærrom utgjør 125 m² som omfattes av entré, stue med peis, bibliotek i åpen løsning mot stue, spisestue/kjøkken i åpen løsning, 3 soverom, bod/vaskerom og bad. Fra spisestuen har man utgang til sydvendt balkong på ca. 4 m².

Dagens planløsning er etablert i regi av dagens eiere for ca. 12 år siden. Bl.a. ble tidligere kjøkken innredet til soverom, mens kjøkken ble etablert og innlemmet i dagens spisestue.

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer