Nordjordet 13

Nordjordet 13

Prisantydning 8.500.000,-
Omkostninger 227.622,-
Totalpris 8.727.622,-
P-rom 154m2
Byggeår 1950
Soverom 3
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  492m2
 • Bruksareal
  154m2
 • Bruttoareal
  176m2
 • Ligningsverdi
  1.442.363,-
 • Energimerke
  G – gul

Kort om eiendommen

EIKSMARKA - Lys og familievennlig enebolig - svært attraktivt og rolig område - garasje og p-plass - solrik og nydelig sydvendt hage/terrasse - Eiksmarka skolekrets

Beliggenhet

Nordjordet 13 har en meget attraktiv beliggenhet i et populært, barnevennlig og veletablert boligområde på Eiksmarka, med gangavstand til "nye" Eiksmarka senter som skal etter planen stå klart august 2018.
For øvrig kort avstand til Østerås Senter hvor man finner et variert tilbud med butikker, legesenter, fysioterapeuter, treningssenter, frisør, apotek, kiosk, Baker Hansen og vinmonopol. Her finner du også dagligvarebutikken Meny som har et godt utvalg med stor ferskvaredisk. For øvrig kort vei til søndagsåpne Joker i Eiksveien. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Prix i krysset Nadderudveien/Vollsveien - like ved boligen. For et større og bredere utvalg, ligger Bekkestua sentrum kun en kort kjøretur unna. Barnehager og skoler for alle trinn i nærområdet.

Nærområdet kan by på flere sports- og rekreasjonsmuligheter, med bl.a. golfbaner, tennisbaner og fotballbaner innen nær rekkevidde. For golfentusiaster er det kort avstand til Haga og Grini golfbaner. Fossum idrettsanlegg ligger kun en kort kjøretur unna, hvor det er tilbud innen allidrett, alpint, fotball, langrenn, opptur, orientering, skiskyting, sykkel, triathlon og trim. Fra Fossum og innover i Bærumsmarka er det flotte turmuligheter både sommer og vinter. På vinterstid er det fra Fossum kilometervis med oppkjørte skiløyper og egen lysløype, og sommerstid fine tur- og sykkelstier. Om sommeren er det flotte bademuligheter ved Østernvann og Bogstadvann.

Gåavstand til Eiksmarka T-banestasjon. Herfra kommer du deg til Oslo sentrum på ca. 15 min. Her er det flere avganger i timen. Rutebussen stopper ved Nordjordet busstopp ved Coop Prix som ligger like ved boligen. Her er det god bussforbindelse til Bekkestua, Sandvika og Oslo sentrum. Nordjordet har et meget godt og trygt bomiljø, utmerket for alle typer mennesker.

Meglere

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer