Nordliveien 6 (B)

Nordliveien 6 (B)

Prisantydning 11.900.000,-
Omkostninger 320.422,-
Totalpris 12.220.422,-
Byggeår 1998
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    1479m2
  • Energimerke
    G – rød

Kort om eiendommen

Enebolig Nordliveien 6 A/B

Høydepunkter

- To eneboliger
- "Gårdstun"
- Garasje/Uthus
- Solrikt og fritt beliggende
- Naturskjønn hage
- Sjarmerende eiendom
- Etablert og attraktivt boligområde
- Et av Stabekks eldste boligområder
- Bolig 6A, lagt nytt tak 2016
- Kort vei til alt av servicetilbud

Beliggenhet

Flott eiendom med to eneboliger og en sidebygning i et etablert og attraktivt boligområde på Stabekk. Eiendommen ligger solrikt og fritt til på en høyde med utsyn over området foran. Meget usjenert og barnevennlig beliggenhet. Gangavstand til blant annet Stabekk sentrum der du finner dagligvareforretninger, Baker Hansen, Jeppes, Apotek, post i butikk mm. Det er også bare en kort biltur til både Bekkestua og Sandvika med sitt rike serviceutvalg, hyggelige kafeer og restauranter. Klesforretninger, bank, vinmonopol, dagligvareforretninger, legekontor og tannlege mm. Gangavstand til Lysaker barneskole, Ramstad ungdomsskole og Bærum Montessoriskole. Nærmeste videregående skoler er Nadderud- og Stabekk VGS. Det finnes også flere barnehager i nærheten. Fra boligen er det kort gangavstand til togstasjon, ca. 500 meter og buss, ca. 100 meter unna med bussavgang til Oslo. Toget bruker ca. 10 min til Oslo Sentrum.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 13 032 pr År

Riks TV kr 777,- per kvartal. Internett er 419,- per mnd.

Frivilling medlemskap i Østre Stabekk Vel, kr 250,- per år.

Det foreligger ikke eiendomsskatt i Bærum kommune.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.