Norefjell Alpingrend (tomt 86)

Norefjell Alpingrend (tomt 86)

Prisantydning 2.500.000,-
Omkostninger 69.822,-
Totalpris 2.569.822,-
Boligtype Fritidseiendom
Eierform Selveier
Solgt

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Kort om eiendommen

NOREFJELL - 2 meget flotte tomter "midt" i alpinbakken med fantastisk utsikt.

Høydepunkter

- Ski inn og ut
- Fantastisk utsikt
- Kort vei fra Oslo og Drammens regionen
- Maksimal BYA (bebygd areal) = 25% av tomtens areal
- Maksimal månehøyde = 7 m (5 m gesimshøyde)

Beliggenhet

Eiendommen ligger i hjertet av Norefjell Alpinanlegg, like nedenfor Norefjellstua. Fra tomtene er det flott utsikt over Krøderen og omkringliggende områder mot Gaustatoppen. Det er bomvei med avgift ved foten av Norefjell.

Norefjell er et fantastisk turområde også om sommeren. Du kan gå til fots langs oppmerkede løyper opp til 1.459 m.o.h. eller oppleve naturen fra hesteryggen ved Norefjell hestesenter. I tillegg er Krøderen et flott fiskevann. Golfbane med 18 hull ved foten av Norefjell.

Norefjell, et skieldorado, som tilbyr 20 kilometer preparerte nedfarter fordelt på 20 løyper med en fallhøyde på 1.010 meter! Terrengpark, barneområde med egen heis og 120 km turløyper i nydelig omgivelser.

Faste løpende kostnader

Engangsavgiften for tilkobling i "Norefjell Vann og Avløpsselskap" iht. liste fra 2015 (eid av Krødsherad kommune) er for vann kr. 11 000,- pr 25 kvm og for avløp kr 11 000,- pr 25 kvm.

Søknad om tilknytning til offentlig vann- og avløpsanlegg. I tillegg til nødvendige søknader i henhold til plan- og bygningsloven skal kommunen, som eier av vann- og avløpsanleggene, ha søknad om tilknytning til offentlige vann- og avløpsanlegg. Søknadsskjema fås hos kommunen.

Søknad om tilknytning skal underskrives av abonnenten og godkjent foretak. Søknad skal være godkjent før arbeidet settes i gang, med mindre kommunen tillater noe annet. Kommunen kan også kreve at andre enn abonnenten, herunder leietakere,

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.