Norefjelltoppen 903/11

Norefjelltoppen 903/11

Prisantydning 3.990.000,-
Omkostninger 108.822,-
Totalpris 4.098.822,-
P-rom 70m2
Byggeår 2009
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Eierseksjon
Solgt

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Energimerke
    D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

NOREFJELL - Innbydende leilighet på bakkeplan i "903" med nydelig utsikt og gode solforhold. Gasspeis og 3 soverom. Garasjeplass med lader for el-bil. Ypperlig beliggenhet med ski in - ski out.

Høydepunkter

Fenomenal beliggenhet
Ski inn og ut, - både langrenn og alpint
Høy standard
Lekkert innredet
Gasspeis
3 soverom med totalt 9 køyeplasser
Garasjeplass, med hurtiglader for el-bil

Beliggenhet

Flott beliggenhet på det mest sentrale skistedet i Norge, med utsikt fra Tryvannstårnet til Gaustatoppen, med parkering i kjelleren og skiløyper rett utenfor hytteveggen.
Sameiet Norefjelltoppen 903 (903 moh.) har en unik plassering med hensyn til utendørs aktiviteter. Langrennsløypene starter bare noen meter fra døren, og her har også de populære løypene på Norefjell sitt utgangspunkt. Løypene på Norefjell er varierte, fra skogsløyper for vindfylte dager til høyfjellsløyper med fantastisk utsikt. Fra Høgevarde (1459 moh.) er rundskuet formidabelt; derfra ser du 45000 kvadratkilometer av Norge - helt til Hallingskarvet, Jotunheimen og Rondane.
Norefjell er kjent som et alpinsted. Ingen andre skisteder i Norge har større høydeforskjell fra topp til bunn (over 1000 m.), med nedfarter for alle nivåer. I de vedtatte planer for Norefjell åpnes det for en betydelig utbygging av alpinanlegget de nærmeste årene. Det flotte fjellområdet gir også de beste turmuligheter i sommerhalvåret.
Snaufjellet begynner noen meter bak leilighetene, og på vei mot Høgevarde kan du treffe villreinstammen. Ved foten av fjellet, bare ti minutters kjøring unna, ligger Norefjell Golfklubb, en krevende 18-hulls bane. Krøderen byr også på bading og båtliv ved en av landets mest naturskjønne innsjøer.

Faste løpende kostnader

Eiendomsskatt utgjør kr. 5400,- pr år.
Kommunale avgifter er opplyst av selger å utgjøre ca. kr. 7270,- pr år.

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.