Norefjelltoppen 903/11

Norefjelltoppen 903/11

Prisantydning 3.990.000,-
Omkostninger 113.572,-
P-rom 70m2
Byggeår 2009
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Eierseksjon

Prospekt

Morten Hoegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Energimerke
    D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

NOREFJELL - Innbydende leilighet på bakkeplan i "903" med nydelig utsikt og gode solforhold. Gasspeis og 3 soverom. Garasjeplass med lader for el-bil. Ypperlig beliggenhet med ski in - ski out.

Høydepunkter

Fenomenal beliggenhet
Ski inn og ut, - både langrenn og alpint
Høy standard
Lekkert innredet
Gasspeis
3 soverom med totalt 9 køyeplasser
Garasjeplass, med hurtiglader for el-bil

Beliggenhet

Flott beliggenhet på det mest sentrale skistedet i Norge, med utsikt fra Tryvannstårnet til Gaustatoppen, med parkering i kjelleren og skiløyper rett utenfor hytteveggen.
Sameiet Norefjelltoppen 903 (903 moh.) har en unik plassering med hensyn til utendørs aktiviteter. Langrennsløypene starter bare noen meter fra døren, og her har også de populære løypene på Norefjell sitt utgangspunkt. Løypene på Norefjell er varierte, fra skogsløyper for vindfylte dager til høyfjellsløyper med fantastisk utsikt. Fra Høgevarde (1459 moh.) er rundskuet formidabelt; derfra ser du 45000 kvadratkilometer av Norge - helt til Hallingskarvet, Jotunheimen og Rondane.
Norefjell er kjent som et alpinsted. Ingen andre skisteder i Norge har større høydeforskjell fra topp til bunn (over 1000 m.), med nedfarter for alle nivåer.

Mer om eiendommen

I de vedtatte planer for Norefjell åpnes det for en betydelig utbygging av alpinanlegget de nærmeste årene. Det flotte fjellområdet gir også de beste turmuligheter i sommerhalvåret.
Snaufjellet begynner noen meter bak leilighetene, og på vei mot Høgevarde kan du treffe villreinstammen. Ved foten av fjellet, bare ti minutters kjøring unna, ligger Norefjell Golfklubb, en krevende 18-hulls bane. Krøderen byr også på bading og båtliv ved en av landets mest naturskjønne innsjøer.

Faste løpende kostnader

Eiendomsskatt utgjør kr. 5400,- pr år.
Kommunale avgifter er opplyst av selger å utgjøre ca. kr. 7270,- pr år. Dette inkluderer vann, avløp og renovasjon.

Øvrige kostnader som forsikring av innbo, strøm, tv/internett vil variere avhengig av ønsker, bruk og avtaler.

Velkommen til Norefjelltoppen 903

Innhold

Primærrom utgjør 70 m2 som omfattes av bad/vaskerom, badstue, entré, gang, stue/kjøkken og 3 soverom.
sekundærrom utgjør 5 m2 som omfattes av bod.

I tillegg til dette har leiligheten en utvendig bod, en romslig kjellerbod og garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Standard

Meget attraktiv hjørneleilighet beliggende på bakkeplan i det populære og eksklusive prosjektet Norefjelltoppen 903. Leiligheten ligger solrikt til med nydelig utsikt. I leiligheten er det lagt vekt på materialer og overflater i god kvalitet, samt gjennomtenkt utførelse og med arkitektoniske løsninger. Store vinduer og takhøyde 2,5 m.

gir leiligheten rikelig med lys og luft. Stor solrik markterrasse belagt med skiferheller med utgang fra kjøkken. Diskre og smakfull bruk av downlights i himling, alle rom.

Kjøkkenet er moderne med hvite matte fronter (type Shaker) på skuffer og skapdører, benkeplate i sort granitt, nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål samt integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Fliser fra Fired Earth over benkeplate. På kjøkkenet er det god plass til spisegruppe. Utgang til markterrasse fra kjøkkenet. Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen. Stuen har store vindusflater og er innredet med gasspeis. Nydelig utsikt både fra stue og kjøkken.

Det er 3 soverom i leiligheten, hvorav alle med stedstilpassede senger/køyer. Soverom 1 - dobbeltseng på 160 cm., soverom 2 - familiekøye på 150/90 cm., soverom 3 (barnerom) med køyeseng på 80 cm og sovesofa på 140 cm. Totalt 9 køyeplasser. Praktisk oppbevaring under flere senger.

Baderommet er innbydende med lekre fliser på vegger og gulv. Romslig dusjhjørne. Bred servant med underskap og opplegg for vaskemaskin. Vegghengt wc. Fra badet er det videre adkomst til badstue.

Leilighetens overflater består hovedsakelig av gulv i en-stavs eikeparkett, samt skiferfliser i entré, på baderom, i bod og i teknisk rom.

Vannbåren varme i alle gulv. Vegger i hvitbeiset liggende panel, fliser på bad. Himling i hvitbeiset panel. Takhøyde er målt til ca. 2,5 m. Tilpassede plisségardiner på alle vinduer i stue/kjøkken.

Byggemåte

Solid oppført i tre og betong. Støpt armert såle på fast grunn. Store armerte fundamenter for søyler, garasjen er kultet og asfaltert. Trappeganger etc. med støpt betong.

Bebyggelse

Leilighet i Norefjells mest eksklusive sameie 903 moh. Ligger i tunbebyggelse med sten og trefasade. Underjordisk garasjeanlegg.

Tomt

Fellestomt: 11798 kvm.

Naturtomt mellom byggene og opparbeidet med belegningsstein på felles adkomst veier.

Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg med tilgang til semihurtiglader (400v/3fas/16A) for elbil på parkeringsplass.
Gjesteparkering på oversiden av bygget.

Adkomst

Følg Rv 7 mot Noresund. Ta av ved Noresund mot skilting til Norefjell. Følg veien oppover og ta til venstre ved kryss merket skisenter /903 moh. Følg denne veien til sving mot venstre til 903 moh. Bygget ligger på høyre side mot topppen av området. Se også forøvrig kartskisse på nettannonsen.

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv. I tillegg balansert ventilasjon med varmegjennvinning. Varmtvann fra felles anlegg. Oppvarming og varmtvann er inkludert i fellesutgiftene (a-konto).

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet 903 Norefjelltoppen. Sameiet består av 60 fritidsseksjoner og 1 næringsseksjon (garasjeanlegget), og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Angående sameiets sak mot utbygger: Kongsberg og Eiker tingrett ga i november 2017 sameiere medhold i saken mot utbygger Naturbetong.

Saken gjelder utbedringer på tak og røropplegg. Saken er anket av Naturbetong og kommer til ny behandling i Borgarting lagmannsrett 2019.
Leilighet B11 har ikke vært rammet av noen problemer. For øvrige opplysninger kan styreformann Jan-Christian Dyre Moe kontaktes.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype.

Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Megler

Morten Hoegh
Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer