Norefjelltoppen 903/30

Norefjelltoppen 903/30

Prisantydning 5.950.000,-
Omkostninger 165.372,-
Totalpris 6.115.372,-
P-rom 105m2
Byggeår 2009
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    5.733,-

Kort om eiendommen

NOREFJELL - Meget pen 4-roms leilighet i 1 etg på 903. Fin utsikt, solrik beliggenhet, ski inn og ut og garasjeplass

Høydepunkter

Fenomenal beliggenhet
Flott utsikt
Ski inn og ut
Høy standard
Lekkert innredet
3 soverom
2 bad
Garasjeplass med el-lader
Varmvann og varme inkludert i fellesutgiftene

Beliggenhet

Flott beliggenhet på det mest sentrale skistedet i Norge, med utsikt fra Tryvannstårnet til Gaustadtoppen, med parkering i kjelleren og skiløyper langs husveggen.
Terassen til denne leiligheten har tilgang til fellesareale mellom dette bygget og nabobygget hvor det ikke er gjennomgang - super lekeplass for barn og lufteområde for hund.

Sameiet 903 moh har en unik plassering i forhold til utendørs aktiviteter. Langrennsløypene starter bare noen meter fra døren, og her har også de populære løypene på Norefjell sitt utgangspunkt. Løypene på Norefjell er varierte, fra skogsløyper for vindfylte dager til høyfjellsløyper med fantastisk utsikt. Fra Høgevarde (1459m) er rundskuet formidabelt; derfra ser du 45000 kvadratkilometer av Norge - helt til Hallingskarvet, Jotunheimen og Rondane.

Norefjell er kjent som et alpinsted. Ingen andre skisteder i Norge har større høydeforskjell fra topp til bunn (over 1000m), med nedfarter for alle nivåer. I de vedtatte planer for Norefjell åpnes det for en betydelig utbygging av alpinanlegget de nærmeste årene. Det flotte fjellområdet gir også de beste turmuligheter i sommerhalvåret.

Snaufjellet begynner noen meter bak leilighetene, og på vei mot Høgevarde kan du treffe villreinstammen. Ved foten av fjellet, bare ti minutters kjøring unna, ligger Norefjell Golfklubb, en krevende 18-hulls bane. Krøderen byr også på bading og båtliv ved en av landets mest naturskjønne innsjøer.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer