Norefjelltunet 1

Norefjelltunet 1

Prisantydning 4.100.000,-
Omkostninger 115.822,-
Totalpris 4.215.822,-
P-rom 80m2
Byggeår 1987
Soverom 2
Boligtype Fritidseiendom
Eierform Eierseksjon
Solgt

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    1.627.619,-

Kort om eiendommen

NOREFJELL - Fin toppleilighet midt i bakken med utsikt mot vest. Garasje og veranda.

Høydepunkter

Ski inn og ut
Garasje
Veranda
Fin utsikt
Gode solforhold
Langrennsløyper

Beliggenhet

Leiligheten ligger i hjertet av Norefjell alpin anlegg. Her er det bare å spenne på seg skiene utenfor inngangsdøren og enten skli inn i alpinanlegget eller legge ut på langrennstur. Fra leilighetens balkong er det flott utsikt vestover over omkringliggende områder og rett ned på skiløypa. Norefjell er et
fantastisk turområde også om sommeren. Du kan gå til fots langs oppmerkede løyper. 18 hulls golfbane ved foten av Norefjell. Quality Bøseter, m/ treningssenter, Svømmebasseng, SPA anlegg, restauranter, lobby bar og nattklubb etc. Flere "AfterSki" tilbud. Norefjell er et meget flott skianlegg med
tilsammen ca 25 kilometer preparerte nedfarter fordelt på 25 løyper med en fallhøyde på over 1000 meter. Skicross/terrengpark, barneområde med egen heis og 140 km langrennsløyper i nydelig terreng/ omgivelser. Det er kun ca 1½ times kjøring med bil fra Oslo/Sandvika.

Det foreligger planer om ny 6 seter stolheis fra Skistua.

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 3 022 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr 5800,- pr år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

3. etg: primærrom utgjør 80 m2 som omfattes av entré/gang, bad, badstue, stue, spisestue/kjøkken, 2 soverom (+ 2 innredede soverom har ikke målbart areal pga lav takhøyde)

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.