Norefjelltunet 2

Norefjelltunet 2

Prisantydning 5.500.000,-
Omkostninger 137.922,-
Totalpris 5.637.922,-
P-rom 103m2
Byggeår 1993
Soverom 4
Boligtype Fritidseiendom
Eierform Eierseksjon
Solgt

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Energimerke
    E – oransje

Kort om eiendommen

NOREFJELL - Pen leilighet med hems midt i bakken på Norefjell

Høydepunkter

Ski inn og ut
Gode solforhold
Garasje
Balkong
4 soverom
2 bad
Hems
Badstue

Beliggenhet

Eiendommen ligger i hjertet av Norefjell alpinanlegg, like nedenfor Norefjellstua. Her er det bare å spenne på seg skiene og skli rett ut i anlegget.
Fra leilighetens veranda er det flott utsikt til omkringliggende områder.

Norefjell er et fantastisk turområde også om sommeren. Du kan gå til fots langs oppmerkede løyper opp til 1459 m.o.h. eller oppleve naturen fra hesteryggen med Norefjell hestesenter. I tillegg er Krøderen et flott fiskevann. Golfbane 18 hull ved foten av Norefjell.

Det har åpnet en meget bra dagligvareforretning ved Mountain Lodge(åpent fra jul til påske), samt SPA på Bøseter. Du finner alt av tilbud innen skiutstur og sportsklær og ikke minst trivelige "AfterSki" tilbud.

Norefjell, et skieldorado for liten og stor, som tilbyr 20 kilometer preparerte nedfarter fordelt på 20 løyper med en fallhøyde på 1010 meter! Terrengpark, barneområde med egen heis og 120 km preparerte turløyper i nydelige omgivelser.

Det er ca 1½ times kjøring med bil fra Oslo/Sandvika noe som gjør Norefjell til et attraktivt fjellområde.

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 1 804 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr 5 740,- pr år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.