Norefjelltunet 2

Norefjelltunet 2

Prisantydning 4.990.000,-
Omkostninger 129.492,-
Totalpris 5.132.259,-
P-rom 97m2
Byggeår 1993
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Selveier
Solgt

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.076,-
 • Fellesformue
  11.118,-
 • Fellesgjeld
  12.767,-
 • Ligningsverdi
  681.269,-
 • Energimerke
  E – oransje

Kort om eiendommen

NOREFJELL - Pen og innholdsrik leilighet med 3 soverom, garasje og ski in/ ski ut.

Høydepunkter

Ski inn og ut
Langrenssløyper
3 soverom
Balkong
Garasjeplass
1 1/2 time fra Oslo og Drammen regionen

Beliggenhet

Norefjelltunet II ligger i hjertet av Norefjell alpinanlegg, like nedenfor Norefjellstua. Her er det bare å spenne på seg skiene og skli rett ut i anlegget eller i langrennsløypene. Fra leilighetens terrasse er det flott utsikt over Krøderen. Norefjell er et fantastisk turområde også om sommeren. Du kan gå til fots langs oppmerkede løyper opp til 1459 m'o'h' eller oppleve naturen via hesteryggen med Norefjell hestesenter. I tillegg er" Krøderfjorden" et flott fiskevann. 18 hulls golfbane ved foten av Norefjell. I dag finner du alt du trenger på Norefjell. Tilbud innen skiutstyr og sportsklær og ikke minst trivelige AfterSki tilbud på Norefjellstua og på Norefjell Spa på Bøseter. I dag må du også ta en tur innom "Norefjellhytta" som serverer "guormetmat".

Norefjell tilbyr 13 heiser, 28 nedfarter og 1010 høydemeter! Ny stolheis i 2017.
Terrengpark i området med egen heis.
Norefjell har 120 km løyper som ligger over 600moh. Av disse er 80 km i skogsterreng og 40 km i fjellterreng.
Løypenettet går videre til Haglebu og Geilo. I dalbunnen er det 40 km løyper. Løypene har dobbeltspor med muligheter for skøyting.
Langrennsløypene begynner direkte ved alpinanlegget flere steder: Ved dalbunnen (180 moh), ved Mountan Lodge (650 moh), ved Skistua i sentralområdet (750 moh), ved Bøseterområdet (800 moh), og fra den øverste heisen i fjellet (1200 moh).

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 2 076 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr 6000,- pr år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.