NOREFRI 11F

NOREFRI 11F

Prisantydning 1.950.000,-
Omkostninger 49.972,-
Totalpris 1.999.972,-
P-rom 56m2
Byggeår 2002
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    250,-
  • Ligningsverdi
    629.105,-

Kort om eiendommen

Pen 3-roms leilighet på Norefri, nærmeste nabo til skianlegget og utsikt til Krøderen

Høydepunkter

Ski inn og ut
Kort vei fra Oslo og Drammen
Praktisk leilighet
2 soverom
Balkong
Badstue
Biloppstillingsplass med motorvarmeruttak
Rimelig inngangsbillett til Norefjell

Beliggenhet

Norefri leilighetstun ligger sentralt like ved Norefjellheisen som på kort tid tar deg helt opp til Oslos nærmeste høgfjell med 13 skiheiser, over 20 nedfarter og like mange kilometer med attraktive alpinløyper for store og små. Den lengste nedfarten, fra Ravnåsen og ned til Norefri, har en høydeforskjell på over 1000 meter - høyest i Norden! Norefjell byr også på 120 kilometer med preparerte turløyper. Nede ved Norefri kan man dessuten bruke lysløypa frem til kl 22. Også den populære Olabakken, den lille alpinbakken like ved NoreFri, er åpen hver dag, også enkelte kvelder i uka bl.a. fredagene. En kjøretur unna ligger Norefjell ski og spa, beliggende 810 moh. Hotellet kan by på en fantastisk spaavdeling med et godt utvalg forskjellige behandlinger, badebasseng, restaurant og afterski for å nevne noe. Det er ca. 5 km til Noresund sentrum med diverse butikker og servicetilbud.
I sommerhalvåret inviterer Norefjell og Norefri til opplevelser for både barn og voksne. Det er en rusletur ned til en flott badestrand ved Krøderen, og du kan leie kano, kajakk og sykler på Norefri. Det er muligheter både for å rideturer, fiske eller korte eller lange turer i nærområdet eller oppe på fjellet. Norefjell Golfbane med sine 18 hull er en 5 minutters kjøretur unna. I en radius på ytterligere en halvtimes tid har du attraksjonene; Blaafarveværket, Krøderbanen, Vassfaret bjørnepark, M/S Kryllingen og eventyrslottet Villa Fridheim.

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.