Norehammeren 151

Norehammeren 151

Prisantydning 2.750.000,-
Omkostninger 81.072,-
Totalpris 2.831.072,-
P-rom 76m2
Byggeår 1984
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Selveier
Solgt

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    590.786,-
  • Energimerke
    G – oransje

Kort om eiendommen

NOREFJELL - Koselig hytte med overbygget terrasse på Norehammeren. Ligger i flott langrennsterreng og 5-10 min til Norefjell Alpinanlegg.

Høydepunkter

Fin beliggenhet
Solrikt
Hyggelig hytte
Oppkjørte langrenssløyper rett i nærheten
5 min til Norefjell alpinanlegg
Kort vei fra Oslo og Drammensregionen
3 soverom
Badstue

Beliggenhet

Solrik beliggende i hyggelig hytteområde på Norehammeren, ca 700 moh. Flotte oppkjørte langrensløyper på området som fører deg opp til høyfjellet. 5 min i bil til alpinanlegget. Bøseter hotell og spa har tilbud året rundt med opplevelser for liten og stor. Norefjellhytta ligger midt i bakken med nydelig mat og god atmosfære.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 1 520 pr År
Festavgift kr 2017,- pr år. Medlemskap i Norefjell hytteeierforening kr 1300,- pr år. Vannavgift ca kr 3200,- pr år. Drift og vedlikehold av hovedvei/stikkvei Norefjell kr 2500,- sesongen 2016/2017, Brøyting mm egen vei/tomt kr 3550,- pr år.
Eiendomsskatt utgjør kr 3142,- pr år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

1. etg: primærrom utgjør 76 m2 som omfattes av vindfang, gang, kjøkken, stue med utgang til terrasse, 3 soverom, dusjbad med badstue og separat wc med servant.

Liten kjellerkulp med lagerplass og varmvannssbereder.
Utebod ved hovedinngang.

Standard

Hyggelig hytte med grei standard.

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.