Noreveien 19

Noreveien 19

Prisantydning 18.500.000,-
Omkostninger 477.622,-
Totalpris 18.977.622,-
P-rom 310m2
Byggeår 1929
Soverom 5
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier

Ada Kjenner

Megler

Megler: Ada Kjenner

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  1622m2
 • Bruksareal
  408m2
 • Bruttoareal
  453m2
 • Ligningsverdi
  3.502.460,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Ærverdig og vakker eiendom oppført i 1929. En sjelden og idyllisk anledning. Solrik hage. 1,6 mål tomt. Oppussingsobjekt

Høydepunkter

Vakker, herskaplig og representativ villaeiendom med enormt potensiale.
Byggestilen er nyklassisisme og nybarokk. Kjennetegnes ved generøse tak og symmetri i fasaden.
Det er svært mange originale bygningsdetaljer som er godt ivaretatt, samt en fantastisk kakkelovn.
Det er gitt tillatelse til nytt inngangsparti til huset og en ny frittstående garasje.

Dette er en unik eiendom og en svært sjelden anledning!
Her kan du virkelig skape ditt drømmehjem!

Beliggenhet

I Noreveien vil du bo sentralt, men samtidig fredelig og tilbaketrukket i et barnevennlig nabolag. Her er det nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon (kun 400 meter til Montebello t-banestasjon), samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Vest for Smestad ligger Mærradalen, et trangt dalsøkk der naturen betegnes som flott og dramatisk. Følger du Sørkedalsveien kommer du til idylliske Bogstadvannet, et populært badested for folk i Osloområdet. Man kan også gå på ski via Mærradalen opp til Bogstad og videre inn i marka, eller sykle opp samme vei til Østern Brug Ridesenter ved Fossum. Det er kort vei til Frognerseteren, et idyllisk tur- og utfartsområde i Nordmarka, samt Oslo vinterpark Tryvann og riksanlegget på Holmenkollen. I tillegg er det et meget godt idrettsmiljø på de nærliggende idrettslagene hvor IL Heming, Ready, IL Try og Njård byr et allsidig idrettstilbud med fine fasiliteter.

Nærsentrene CC-Vest (3,4 km) og Møllhausen Torg (1,8 km) er praktiske steder å utføre hverdagslige innkjøp. Her finner du det aller meste. Skøyen tilbyr også det man måtte ønske av butikker, nisjeforretninger og en rekke restauranter. Kort gange til T-banestasjonen på Montebello. Herfra tar linje 3 deg inn til Majorstua på ca. 7 minutter.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Ada Kjenner

Ada Kjenner

Megler

Kontakt Ada på e-post
ada@sem-johnsen.no

Kontakt Ada på telefon
99 01 96 68

Ada Kjenner har lang og bred erfaring fra meglerbransjen. Hun har siden 2001 meglet alt fra 1-roms til store eneboliger, prosjekter; både nybygg og rehabiliterte, tomter og fritidseiendommer, samt eiet og driftet meglerbutikker til stor suksess og markedsledende i sine områder.

Hun har meglet i over 17 år og lever av anbefalinger fra fornøyde kunder, og det resulterer i at hun selger overalt i byen, både stort og smått. Dette mangfoldet og variasjonen gir henne en veldig tyngde, spesielt med tanke på å treffe, forstå og imøtekomme både eiendommene og menneskene. Hennes styrker ligger naturligvis i mye erfaring, men aller best det faktum at hun har det gøy på jobb og gleden av å kunne gi kundene sine over hva de forventer.

Les mer