Nydalsveien 26 A

Nydalsveien 26 A

Prisantydning 4.250.000,-
Omkostninger 125.217,-
Totalpris 4.375.217,-
P-rom 44m2
Byggeår 2015
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.836,-
  • Energimerke
    C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

NYDALEN - Ny (ferdigstilt 2017) 2-roms toppleilighet - Stor balkong med optimale solforhold - Heis - Takhøyde opptil 3,7 m - Skjermet beliggenhet med kort vei til "alt". Garasjeleie*

Høydepunkter

- Glimrende beliggenhet i Nydalen. Skjermet fra støy og samtidig kort vei til "alt".
- Ny og moderne 2-roms toppleilighet med heisadkomst.
- Ferdigstilt 2017 med høy standard på overflater, innredning og utstyr. Flytt rett inn!
- Balkong på 8 m² med optimale solforhold - vendt mot grønt og rolig fellesareal.
- Luftig romfølelse med takhøyde opptil 3,7 meter.
- Godt lysinnslipp gjennom store vindusflater på stue og soverom.
- Kjøkken med spiseplass. Elegant innredning fra HTH, komplett utstyrt med hvitevarer.
-Topp moderne konstruksjon etter TEK 10 med balansert ventilasjon og god bokomfort.
- Kun 300 meter til T-bane, buss, servicetilbud og Handelshøyskolen BI.
- Mulighet for å leie garasjeplass i sameiets garasjeanlegg.
- 5 års garanti fra bygget sto ferdig mars 2017.
- Lave fellesutgifter som inkluderer fjernvarme og varmtvann.
- Velegnet til utleie, pendlerleilighet og førstegangskjøp.

Beliggenhet

Sentralt og skjermet i hjertet av Nydalen med umiddelbar nærhet til "alt" av fasiliteter. Leiligheten har en svært god intern beliggenhet i toppetasjen med gode solforhold og samtidig skjermet mot trafikk og støy.

Balkongen vender ut mot grønn felle hage hvor det er stille og rolig, men like utenfor døren finner du et godt utvalg av kaféer, restauranter og lunsjbarer; Godt brød, Nydalen Sushi, Baker Hansen, Coop Mega, Nydalen Bryggeri & Spiseri, og ikke minst gangavstand til Storo Storsenter som er Oslos største handlesenter med over 130 butikker og restauranter.

Mer om eiendommen

Perfekt beliggenhet for den aktive som vil bo nært marka, men likevel bynært og sentralt. Marka inviterer til skiturer, sykling, fisking m.m. og det går direktebuss til både Maridalen/Skar og Solemskogen for skientusiastene.

Handelshøyskolen BI kun 3 min gange fra boligen. Kort vei til andre utdanningsinstitusjoner som Blindern - Universitetet i Oslo, Høyskolen i Oslo og Akershus, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen.

Meget godt kollektivtilbud med kun 300 meter til Nydalen T-bane som tar deg de fleste av byens knutepunkter på under 15 minutter. For øvrig hyppige avganger med både buss, tog og trikk (trikketrasé i Grefsenveien og Nydalen stasjon for tog på Gjøvikbanen). Flybussen til Gardermoen har stoppested like ved og bussrute 37 til Nydalen har nattruter hele døgnet fra sentrum.

Romslig balkong med optimale solforhold.
Luftig stue med god takhøyde og store vindusflater.

Rask adkomst til Ring 3 for trafikanter via enten Tåsen, Nydalen eller Storo.

Innhold

Ny toppleilighet med god romfølelse og godt utnyttet planløsning. Leiligheten er på 44 m² (P-rom) som omfattes av:

4. etasje: Entré/gang med naturlig avsatt plass til garderobe, samt luftig stue med god takhøyde og adkomst til solrik balkong. For øvrig kjøkken med spiseplass og elegant innredning fra HTH, romslig soverom og delikat baderom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Det medfølger i tillegg liten bod på balkong og kjellerbod med enkel adkomst via heis fra leiligheten.

Standard

Ny og lekker toppleilighet med høy standard på overflater, innredning og utstyr.

Luftig stue med god takhøyde og store vindusflater gir en flott romfølelse og gjør at boligen oppleves større enn sine 44 m². Delvis åpen løsning gir plass til både sittegruppe, TV-seksjon og spiseplass. Adkomst til romslig balkong på 8 m² med optimale solforhold - vendt mot grønt fellesareal, skjermet for byens travelhet.

Kjøkken med elegant innredning fra HTH i hjørneløsning som gir plass til spisebord. Benkeplate i laminat og generelt godt med oppbevaringsplass i tillegg til belyste overskap. Utstyrt med ventilatorvifte fra Røros og integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys fra Siemens.

Delikat baderom utstyrt med hjørnedusj, vegghengt wc og servantseksjon med skuffer for oppbevaring. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Gulvkonstruksjon av støpt betong, PVC sluk, klemring, membran, varmekabler og fliser.

Innvendig gulv består av 1-stavs eikeparkett, samt fliser på baderom med varmekabler. Resterende overflater av malte flater utstyrt med downlights på bad og entré/gang.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Utsyn mot felles grøntareal.
9V5A9793

Byggemåte

Bygningen er oppført iht. TEK 10. I korte trekk innebærer byggemåten strenge krav til levestandard, konstruksjon, isolasjon og ventilasjon. Det er installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning som gir et lavere energiforbruk og bedre bomiljø. For øvrig gjør byggemåten i betong/stål at leiligheten er godt isolert med hensyn til både lyd og temperatur. Se utferdiget tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse.

Bebyggelse

Hovedsak nyere boligkomplekser og næringslokaler, omkranset av store grøntarealer og parkanlegg.

9V5A9752
9V5A9720

Tomt

Eiet tomt: 3130 kvm.
Pene fellesarealer med prydbusker, gressplener, blomster, sittegrupper og gangveier.

Parkering

Sameiet har et oppvarmet garasjeanlegg hvor plass kan kjøpes/leies etter kapasitet. Det i er i dag ledige plasser for leie (kr. 23 000,- eks. mva. pr. år)*. For øvrig flere nærliggende garasjeanlegg i området og gateparkering etter gjeldende bestemmelse

Adkomst

Enkel adkomst via heis til toppetasjen. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Oppvarming

Fjernvarme (a-konto) supplert med balansert ventilasjon med varmegjenvinning og varmekabler på bad/wc, noe som gir meget lave strømutgifter.

Sameiet

Leiligheten er en del av Spikerverket Boligsameie 2 som har egen hjemmeside:www.spikerverket2.no.

Sameiet består av 116 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Dyrehold er tillatt med godkjennelse fra styret.

Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

9V5A9678
9V5A9704
9V5A9689

Skoler

Eiendommen sokner og har gangavstand til Fernanda Nissen skole (600 meter). Umiddelbar nærhet til Nydalen videregående skole (450 meter) og Handelshøyskolen BI (300 meter).

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell.

Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

9V5A9873
9V5A9850

Andel fellesgjeld

Sameiet har ingen lån og det ingen andel fellesgjeld tilknyttet seksjonen.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ih.t kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Meglere

Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer
Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer