NYGÅRDSVEIEN 6 B

NYGÅRDSVEIEN 6 B

Prisantydning 12.500.000,-
Omkostninger 276.222,-
Totalpris 12.776.222,-
Byggeår 1956
Boligtype Næringsbygg
Eierform Selveier
Solgt

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Kort om eiendommen

SKI/ÅS - NÆRINGSLOKALE - LAGER - UTVIKLINGSEIENDOM - GODE LEIEINNTEKTER

Høydepunkter

-Innholdsrik og omfattende bygningsmasse med enkel adkomst fra to kjøreveier
-Kjøreporter med stor høyde, lagerlokaler, oppholdsrom, tidligere boligdeler
-Sentralt beliggende inntil boligområdet på Norby og med god adkomst til hovedveinettet
-Utvkllingsmuligheter/ombygging - f.eks til bolig/næring

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt ved Nordby omlag 3 km vest for Ski stasjon og Ski sentrum. Eiendommen hører til Ås kommune og det er omlag 8 km til Ås sentrum og Universitetsbyen i Ås. Det er bussholdeplass umiddelbar nærhet ved Nordbyveien med god kommunikasjon inn til Ski sentrum- og videre inn til Enebakk. Ved Nygårdskrysset ca. 200 meter unna går det ekspressbuss til og fra Oslo. Med sykkel tar det ca. 10-12 min inn til Ski sentrum med gang- og sykkelvei helt frem, og med den nye Nordbyveien og broen over jernbanen, blir veien inn til sentrum en hyggelig tur. Når Follobanen står ferdig i ca. 2021 vil reisetiden fra Ski til Oslo bli halvert, fra 22 til 11 minutter. En mer pendlervennlig reisestrekning skal du lete lenge etter.
Ungdomsskole og idrettsanlegg er lokalisert på Nordby, ca. 2 km unna med gang- og sykkelvei helt frem. Idrettsanlegget fotball, håndball, ski og turn til barn og unge. Idretts- og svømmehall med 25 meters basseng finnes for øvrig også ved ungdomsskolen på Norby.

Fine friluftsområder ligger i umiddelbar nærhet med stier og løyper i så vel Nøstvetmarka og Holstadmarka. Ca. 20 min unna med bil ligger friluftsområdet Breivoll, med en flott badeplass ved Bunnefjorden. Kort kjøretur til Drøbak med flere badestrender og et pittoresk trehusmiljø i Gamle Drøbak.

Ski er regionsenteret i Follo som har totalt ca. 135.000 mennesker i Follo. Dette gjør at tilbudene er mange og varierte.

Megler

Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere. Tor-Inge er daglig leder ved vårt kontor på Bekkestua.

Les mer