Observatorie terrasse 2B

Observatorie terrasse 2B

Prisantydning 5.850.000,-
Omkostninger 164.267,-
Totalpris 6.027.566,-
P-rom 88m2
Byggeår 1937
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Mikael Bolling

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.109,-
 • Fellesformue
  37.321,-
 • Fellesgjeld
  13.299,-
 • Ligningsverdi
  1.592.208,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

FROGNER/ SOLLI PLASS - Lekker gj.gående 3-roms eierseksjon m/ balkong, peis og moderne standard. Nytt bad. Muligheter for p-plass. Rolig, supersentralt område.

Høydepunkter

- Meget attraktiv og hyggelig beliggenhet i et rolig og svært sentralt område på Frogner mellom Solli plass og Vika
- Flott funkisgård av god kvalitet - omfattende oppdatert i nyere tid
- Usjenert balkong med morgensol beliggende som en 2.etg.
- Velfungerende peis
- Muligheter for biloppstillingsplass rett utenfor leiligheten*
- Tiltalende og flott leilighet med ca. 260 cm takhøyde, gode rom og en fin romløsning
- Gjennomgående pen og moderne standard
- Nyere vinduer
- Nyoppusset baderom 2017
- 2 store soverom
- 2 romslige boder
- Oppvarming og varmtvann inkludert i fellesutgiftene (fjernvarme)
- Kort gangavstand til sentrum, alle servicefasiliteter på Solli plass og Frogner, alle typer offentlig kommunikasjon samt Aker Brygge/ Tjuvholmen

Beliggenhet

Rolig og idyllisk beliggenhet på Frogner rett nedenfor Solli plass. Meget hyggelig og "grønt" nærområde. Svært sentrumsnær beliggenhet med kort gangavstand til sentrum/ Karl Johan og under 2 minutter å gå til Solli plass/ Bygdøy Allé. Kort spaséravstand til Aker Brygge og Tjuvholmen. Lite trafikkstøy - Observatorie terrasse mot Thomles gate er en gang- og sykkelvei stengt for biltrafikk.

Alle typer bymessige servicefunksjoner i nærområdet, som flere kjente restauranter, alt av shopping i Bygdøy Allé, Frognerveien og Skovveien, svært god offentlig kommunikasjon med busser og bytrikker fra Solli plass samt 21-bussen i Observatoriegata (rett utenfor). Ca. 5-6 min gangavstand til alle t-baner, Flytoget og tog ved Nationaltheatret.

Et meget godt tilbud av barnehager i området, samt flere skoler som Ruseløkka (barne- og ungdomsskole, pt under rivning og gjenoppbygging), Handelsgym og Wang (v.g. skoler).

Megler

Portrettbilde av Mikael Bolling

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Mikael på e-post
mbe@sem-johnsen.no

Kontakt Mikael på telefon
92 05 99 82

Mikael Bolling er født og oppvokst på Frogner og har jobbet som eiendomsmegler på Oslo vest siden 2003. Mikael startet i Aktiv i Frognerveien, som endret struktur og navn til Poppe & co, og var i 2010 med å etablere dagens franchisekonsept av Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Bolling er partner i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen, og megler og partner ved kontoret i Vika. Høy omsetning, bredspektret portefølje og gode closingferdigheter kjennetegner Bolling i sitt arbeid. Bolling omsetter mellom 60 og 100 boliger- og fritidseiendommer i året.

Mikael er opprinnelig utdannet innen markedsføring, med bachelor fra BI i internasjonal markedsføring og ledelse, bor i hus på Vinderen/ Heggeli og har 3 barn.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.