Observatorie terrasse 4A

Observatorie terrasse 4A

Prisantydning 7.100.000,-
Omkostninger 190.442,-
Totalpris 7.300.245,-
P-rom 97m2
Byggeår 1936
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Mikael Bolling

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.202,-
 • Fellesformue
  34.834,-
 • Fellesgjeld
  9.803,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

FROGNER/ SOLLI PLASS - Gjennomgående og lekker 4-roms funkisleil./eierseksjon med balkong, peis og god mulighet for parkering. Moderne og flott standard. Rolig bel.

Høydepunkter

- Gjennomgående 4-roms eierseksjon, 2.etg.
- Nyoppusset 2015-17 med flott, tidsmessig standard
- Lekker heltre stavparkett
- Peis
- Balkong
- P-plass etter ansienitet (ingen på venteliste pt og selger fristiller sin plass)
- Meget attraktiv beliggenhet: Svært sentralt, likevel tilbaketrukket og grønt om sommeren
- Oppvarming og varmtvann inkludert i fellesutgiftene (lave strømutgifter)

Beliggenhet

Rolig og idyllisk beliggenhet på Frogner rett nedenfor Solli plass. Meget hyggelig og "grønt" nærområde. Svært sentrumsnær beliggenhet med kort gangavstand til sentrum/ Karl Johan og bare minutters spaséravstand til Solli plass (og Frogner forøvrig) samt Aker Brygge/ Tjuvholmen. Lite trafikkstøy - i praksis blindvei, siden fortsettelsen av Observatorie terrasse mot Thomles gate er en gang- og sykkelvei stengt for biltrafikk.

Alle typer bymessige servicefunksjoner i nærområdet, som flere kjente restauranter, alt av shopping i Bygdøy Allé, Frognerveien og Skovveien, svært god offentlig kommunikasjon med busser og bytrikker fra Solli plass samt 21-bussen i Observatoriegata.

Et meget godt tilbud av barnehager i området, samt flere skoler som Ruseløkka (barne- og ungdomsskole, pt under rivning og gjenoppbygging), Handelsgym og Wang (v.g. skoler).

Tennisbane i umiddelbar nærhet med Skillebekk Tennisklubb midt i Observatorie Terrasse.

Kort spasértur ned til Frognerkilen som tar deg videre ut til naturskjønne rekreasjonsområder på Bygdøy. I tillegg Hydroparken og Slottsparken like ved.

Eiendommen - bebyggelsen - regnes som et typisk eksemplar av funkisarkitekturen i form av blokker tegnet av Blakstad og Munthe, bygd i 1935-36.

Megler

Portrettbilde av Mikael Bolling

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Mikael på e-post
mbe@sem-johnsen.no

Kontakt Mikael på telefon
92 05 99 82

Mikael Bolling er født og oppvokst på Frogner og har jobbet som eiendomsmegler på Oslo vest siden 2003. Mikael startet i Aktiv i Frognerveien, som endret struktur og navn til Poppe & co, og var i 2010 med å etablere dagens franchisekonsept av Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Bolling er partner i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen, og megler og partner ved kontoret i Vika. Høy omsetning, bredspektret portefølje og gode closingferdigheter kjennetegner Bolling i sitt arbeid. Bolling omsetter mellom 60 og 100 boliger- og fritidseiendommer i året.

Mikael er opprinnelig utdannet innen markedsføring, med bachelor fra BI i internasjonal markedsføring og ledelse, bor i hus på Vinderen/ Heggeli og har 3 barn.

Les mer