Odins gate 1 E

Odins gate 1 E

Prisantydning 7.900.000,-
Omkostninger 217.912,-
Totalpris 8.322.384,-
P-rom 92m2
Byggeår 1900
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christian A. Aamodt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Christian A. Aamodt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.174,-
 • Fellesformue
  58.438,-
 • Fellesgjeld
  204.472,-
 • Ligningsverdi
  1.900.429,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Svært lekker selveier med egen hovedinngang og townhouse-følelse. Rehabilitert og vesentlig påkostet 2016. 2 sov - 2 bad

Høydepunkter

Velkommen til en sjeldent spennende og sjarmerende selveierleilighet i en flott, klassisk Frognergård med pene detaljer. Leiligheten har en liten trapp opp til egen hovedinngang som gir en følelse av å bli hensatt til den stilige originale brownstone townhousebebyggelsen på Manhattans Upper West side.

Leiligeten ble ombygget og pusset opp i 2016, har en gjennomgående planløsning, store vinduer og generøs takhøyde (2,90 m)

- Gulvvarme i hele leiligheten (hhv. varmekabler eller varmefolie)
- Stilig HTH kjøkken med integrerte hvitevarer
- 2 lekre bad/wc samt vaskerom
- 2 soverom, hvorav hovedsoverom med walk-in closet
- Flott én-stavs eikeparkett
- 1 kjellerbod på ca. 6 kvm

Sameiet har en god vedlikeholdshistorikk hvor det i de senere år bl.a. er utført fasadeoppussing mot bakgården og gaten, oppgradering av GET fellesanlegg, totalrehabilitering av taket og 4 skorsteiner, utbedring av gulv i baktrapp, installert video overvåkningssystem, oppussing av trappeoppgangene m.m.

Beliggenhet

I hjertet av Frogner, rett ved Thomas Heftyes plass!

Meget attraktiv og sentral beliggenhet med kort vei til "alt". Nærmiljøet har en pulserende atmosfære med flere hyggelige utekaféer som bl.a. Kaffebrenneriet og Samson på Amtmann Furus plass, Oslo K ved Frogner Plass. I tillegg er det kun få minutters spaseravstand til et mangfold av ulike nisjeforretninger, apotek, delikatesseforretninger, nærbutikk, blomsterbutikk, interiørforretninger, Gimle kino, postkontor m.m.

Fra leiligheten er det kun får minutters spaseravstand til Frogners store parkanlegg, Vigelandsparken, samt til Frognerbadet og Frogner stadion. Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet som trikkeforbindelse i Frognerveien og diverse bussforbindelser i Bygdøy Allé og Thomas Heftyes gate.

Megler

Portrettbilde av Christian A. Aamodt

Christian A. Aamodt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Christian A. på e-post
chaa@sem-johnsen.no

Kontakt Christian A. på telefon
95 04 10 71

Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 16 års erfaring som eiendomsmegler. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Les mer