ODINS GATE 32 B

ODINS GATE 32 B

Prisantydning 9.650.000,-
Omkostninger 247.372,-
Totalpris 9.897.372,-
P-rom 105m2
Byggeår 1912
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.994,-
  • Ligningsverdi
    1.883.353,-
  • Energimerke
    G – rød

Kort om eiendommen

FROGNER - Lekker og gjennomgående 4-roms selveier med vestvendt balkong - klassiske detaljer & god takhøyde - peis - attraktiv og sentral beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et svært attraktivt og rolig boligområde på Frogner, med gangavstand til hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter. Kort avstand til alle typer servicetilbud og forretninger, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager samt idrettsanlegg etc.. Gangavstand til Frognerparken, Vestkanttorget, Majorstuen, Skøyen, Bygdøy og Bygdøy allé, Skovveien, Solli Plass og sentrum.

Odins gate er kjent for å være en av Oslo Vests mest attraktive gater. Området består av brede gater med forhager og god avstand mellom bebyggelsen. I tillegg ligger denne boligen i den beste og roligste delen av Odins gate (på oversiden av Frognerveien - dvs. mellom Frognerveien og Gyldenløves gate). Her bor du supersentralt i hyggelig og klassisk bebyggelse i Jugendstil. Leiligheten ligger i 3 etasje og har en fin intern beliggenhet i bygget, med balkong vendt mot rolig bakgård.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnadene.
Felleskostnader: kr. 2 994,- per md.
Eiendomsskatt: kr. 4 280,- per år (2018).

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Innhold

Klassisk og romslig 4-roms selveierleilighet beliggende i byggets 3. etasje. Primærrom utgjør 105 m² som omfattes av entré, stue med peis i åpen løsning mot spisestue, kjøkken, to soverom, gang/hall med garderobe og utgang til baktrapp, bad og separat wc. Fra gangen/hallen har man utgang til vestvendt balkong på ca. 6 m².

Det medfølger i tillegg bod med adkomst fra baktrappen på ca. 2,5 m², to kjellerboder på hhv.

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer