Ole Fladagers gate 6

Ole Fladagers gate 6

Prisantydning 3.500.000,-
Omkostninger 104.342,-
Totalpris 3.604.342,-
P-rom 45m2
Byggeår 1969
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.465,-
  • Ligningsverdi
    786.349,-
  • Energimerke
    G – rød

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN/VESTKANTTORGET - Lys og innflyttingsklar hjørneleilighet med *balkong og store vindusflater. Enkel adkomst.

Høydepunkter

- Meget sentralt, men samtidig rolig beliggende på Majorstuen ved Vestkanttorget
- *Balkong i stue blir oppført mot syd (dekkes av selger)
- Fasade blir rehabilitert og nye vinduer monteres (dekkes av kjøper)
- Gjennomgående god og innflyttingsklar standard
- Hjørneleilighet med gode solforhold
- Lave felleskostnader (kr. 1 465,- pr. mnd.)
- Store vindusflater
- Enkel adkomst (1. etasje med kun få trappetrinn fra inngangssiden)

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt, men samtidig rolig på Majorstuen ved Vestkanttorget på hjørnet av Fearnleys gate/Ole Fladagers gate. Det eller meste man kan ønske seg av servicetilbud er innen kort avstand inkludert Bogstadveien som er en av landets mest anerkjente handlegater. Kun 5 min gange til Majorstukrysset som er knutepunkt for offentlig transport med t-bane, buss og trikk.

Innhold

Arealeffektiv og innflyttingsklar hjørneleilighet på 45 m² (P-rom) med romfordeling:

2. etg.: Entré med garderobeskap, stue med store vindusflater, kjøkkendel med integrerte hvitevarer, flislagt bad/wc og romslig soverom.

Det medfølger én bod i kjeller. Felles vaskeri og sykkelbod i underetasjen.

Mer om eiendommen

Standard

Leiligheten har en innflyttingsklar standard med lyse overflater og en planløsning som utnytter hver eneste kvadratmeter. Hjørneplasseringen med store vindusflater slipper inn mye lys og når balkong i stue er ferdigstilt vil solforhold og beliggenhet utnyttes optimalt. I 2015 ble bad rehabilitert og overflater, samt kjøkkeninnredning ble oppgradert 2012/13.

Innvendig gulv av eikeparkett som gir en fin kontrast til de lyse overflatene på vegger og himling . Downlights i himling og fliser med varmekabler i gulv på bad/wc.

Hyggelig kjøkkendel med stort vindu mot øst og benkeplate i heltre. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og takhøye skap som gir godt med skap og oppbevaringsplass. Godt utstyrt med hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser.

Stue
Stue

Mindre spiseplass på kjøkken som egner seg godt til hverdagsbruk.

Baderom rehabilitert 2015 med ny membran, sluk , dusjkabinett og servant. Nye fliser med varmekabler i gulv. Opplegg for tøyvaskemaskin og tørketrommel. Skap for oppbevaring.

Godt med garderobeplass med garderobeskap i entré/gang og soverom.

Utstyr:
- Sikringsskap med automatiske vippebrytere
- Dørcalling
- Kabel-tv (GET) inkludert i fellesutgiftene
- Varmtvannsbereder montert i kjøkkenbenk

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til takst og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Leilighetsbygg oppført i 1969 med byggemåte i betong.

Balkonger skal oppføres, vinduer skiftes og oppussing av fasaden skal utføres. Arbeidet igangsettes april 2016 og forventes ferdigstilt juni 2016. Selger dekker oppføringen av balkongen (ca. kr. 120 000,-) og resterende (ca. kr. 75 000,-) tilknyttet vinduer og oppussing av fasade dekkes av kjøper. Se komplett prospekt for takst og tegninger over prosjekterte balkonger for ytterligere informasjon.

Bebyggelse

Variert bebyggelse for det meste bestående av eldre bygårder. En god blanding av bolig- og næringsvirksomhet, men med størst vekt på førstnevnte.

Tomt

Eiet tomt: 630 kvm.
Felles uteplass ved inngangsparti med sittegrupper. Rundt eiendommen er det opparbeidet hekk som skjermer og avgrenser fra vei.

Parkering

Mulighet for å leie av parkeringsplass i Industrigata 38 B (3 min. gange) for kr. 1 500,- pr. mnd. Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Entre/gang
Fra stue mot kjøkken

Adkomst

Bygningen ligger i skrånende terreng slik at leiligheten ligger i høy 1. etasje fra inngangssiden med enkel adkomst (kun få trappetrinn) og i 2. etasje fra sideinngang.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler og panelovner.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Ole Fladagers gate 6. Sameiet består av 11 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Fra stue mot kjøkken
Kjøkken

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to seksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Skoler

Eiendommen har gangavstand og sokner til Majorstuen skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell.

Betalingsbetingelser

Det skal innbetales et depositum på 10% av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse.Restkjøpesum og omkostninger innbetales før overtakelse.

Beløpet som er innbetalt ved kontraktinngåelse er depositum på kjøpesummen. Beløpet står på meglers klientkonto frem til dato for gjennomføring av oppgjøret (når kjøper har oppnådd rettsvern for sitt erverv), og er rentebærende for kjøper. Ved gjennomføring av oppgjøret avregnes depositumet som del av kjøpesummen, og depositumet tilbakeføres derved ikke til kjøper. Alternativt kan bankgaranti eller alminnelig deponi i bank uavhengig av megler avtales, jfr. nedenfor. Depositumet skal være fri egenkapital og tjener som sikkerhet for gjennomføring av oppgjøret.

Kjøkken
Fra kjøkken mot stue
Soverom

Det kan ikke tas pant i den kjøpte eiendommen for betaling av depositumet. Hvis innbetalingen ikke blir overført meglers konto som fri egenkapital, men kommer fra låneinstitusjon som bundne midler (det er knyttet forutsetninger som f.eks. Pant i ervervet eiendom til beløpet) vil dette anses å være avtalebrudd mellom kjøper og selger. Megler vil i slike tilfeller ikke innestå for gjennomføring av oppgjøret overfor eventuell låneinstitusjon, og beløpet blir tilbakeført. Kjøper vil i slike tilfeller måtte påregne og betale forsinkelsesrenter til selger for manglende innbetaling.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr.

Sameiet har ingen lån.

Sameiet/Borettslaget/Aksjelaget skal ta opp ytterligere lån i forbindelse med X og nevnte fellesgjeld og felleskostnader vil øke f.o.m. X.

Soverom
Planskisse - Ikke måleverdig

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer