Ole Messelts vei 3 - lnr 402

Ole Messelts vei 3 - lnr 402

Prisantydning 5.600.000,-
Omkostninger 54.454,-
Totalpris 5.654.454,-
P-rom 88m2
Byggeår 2017
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Megler: Helene Røgler

Kort om eiendommen

Lutvanntoppen - Ny og flott 4-roms hjørneleilighet i 4. etg. med 2 bad, balkong, 2 garasjeplasser, heis og felles takterrasser. Ferdigstilles november/desember 2017

Lutvanntoppen leilighet 402

Salg av kontraktsposisjon for leilighet 402, som er en del av boligprosjektet Lutvanntoppen i Ole Messelts Vei 3. Byggingen er godt i gang, og boligprosjektet er utsolgt på vegne av byggherren.

Ta kontakt med megler for å få tilsendt komplett salgsoppgave: hr@sem-johnsen.no

Verdt å merke seg
- 4-roms hjørneleilighet med svært god planløsning
- 3 soverom og 2 bad
- Gode sol- og lysforhold
- Balkong på ca 12 kvm
- 2 felles takterrasser i bygget
- 2 garasjeplasser medfølger
- Klesbod og sportsbod medfølger
- Antatt ferdigstilt 4. kvartal 2017
- Lave kjøpsomkostninger - kun dokumentavgift av andel tomteverdi

Beskrivelse av prosjektet
Boligprosjektet Lutvanntoppen består av to byggetrinn med totalt 75 leiligheter fordelt på to bygningskropper. Leilighet 303 er en del av byggetrinn 1 som består av 44 moderne leiligheter. Lutvanntoppen 1 er et moderne bygg over fem etasjer med romslige terrasser mot den fantastiske utsikten. Ytterveggene preges av antrasittgrå treplater i kontrast med hvite vegger. Sammen skaper de et spennende og levende spill i fasaden. Et tversgående portrom forbinder nord- og sydsiden, bryter opp bygningskroppen og bidrar til et åpent preg. Det vil bli parkering for beboerne i halvannen underetasje. Utearealene er grønne og frodige og inviterer til rekreasjon og avslapning, lek og samvær. Fra Lutvanntoppen er det kort vei til skoler, barnehager, butikker og offentlig transport.

Bygget får to oppganger, hvor det fra begge oppganger er heis rett opp til store og solrike felles takterrasser. Her kan man virkelig oppleve utsikten fra de øverste etasjene. Begge takterrassene er på omtrent 70 kvm og ligger i henholdsvis 4. og 5. etasje, godt separert fra toppleilighetene. Slik blir det ingen forstyrrelser mellom leilighetene og de felles takterrassene.

Megler

Portrettbilde av Helene Røgler

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Kontakt Helene på e-post
hr@sem-johnsen.no

Kontakt Helene på telefon
97 77 66 80

Helene har jobbet med prosjektmegling siden 2014 og var ferdig med sin utdannelse på BI sommeren 2015. Helene er meget kvalitetsbevisst og ble utmerket som årets eiendomsmeglerstudent i sitt kull. Helene er en pliktoppfyllende, positiv og ryddig ung dame som alltid har et smil på lur.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.