OLE VIGS GATE 16

OLE VIGS GATE 16

Prisantydning 3.700.000,-
Omkostninger 92.412,-
Totalpris 3.895.539,-
P-rom 42m2
Byggeår 1964
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.269,-
 • Fellesformue
  44.450,-
 • Fellesgjeld
  103.127,-
 • Ligningsverdi
  983.605,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

2-roms selveier med balkong og heis - Trenger modernisering - Lave fellesutg. inkl v.v og fyring - Sentral beliggenhet

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet sentralt plassert i Ole Vigs gate på Majorstuen. Umiddelbar nærhet til alt av servicefasiliteter. 50 meter fra en av Norges mest populære handlegater, Bogstadveien. Her med sitt mylder av hyggelige fortauskafeer, trendy restauranter og ikke minst godt utvalg av populære moteforretninger. I april i år åpnet det nye Valkyrien kjøpesenteret med inngang fra Ole Vigs gate med masse flotte butikker og gode lunsjsteder og vinmonopol i kjelleren. Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien fra Majorstuen ned forbi Slottet, ankommer man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 15- 20 min.

Majorstukrysset er et knutepunkt hva gjelder offentlig kommunikasjon. Her har man mulighet til å benytte seg av t-bane, bytrikk og buss. Kort vei til flotte grønne parker som Marienlystparken, Frognerparken og Stensparken med meget gode tur- og
rekreasjonsmuligheter. Leiligheten ligger få minutters gange fra Blindern, hvor det går sti opp til Gaustad og videre opp mot Båntjern og Sognsvann. Kort gangavstand til bl.a. Frognerparken og fasiliteter som kunstgressbane, skøyteis på Frogner stadion om vinteren, Frognerbadet, Frogner tennisanlegg samt flere treningssentre gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Matrikkel

Gnr. 215 bnr. 378 snr. 10 orgnr. 887252882 i Oslo kommune

Adresse

OLE VIGS GATE 16
0366 Oslo
3. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

3 700 000,- (Prisantydning)
103 127,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------

Megler

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.