Operagata 16, leil A701 NY

Operagata 16, leil A701 NY

Prisantydning 14.000.000,-
Omkostninger 123.374,-
Totalpris 14.123.374,-
P-rom 104m2
Byggeår 2019
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Alexander Rieber-Mohn

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Alexander Rieber-Mohn

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.832,-

Kort om eiendommen

Bjørvika/Operagata 20 - Ny 4-roms selveier i 7. etasje - Vestvendt balkong på ca 13,6 kvm - Garasjeplass inkl.

Høydepunkter

Ny og gjennomgående 4-roms endeleilighet i byggets 7. etasje.
- Vestvendt balkong på ca. 13,6 kvm
- Påkostet med tilvalg for kr. 207.158,-
- Tre soverom.
- To bad.
- Gode lysforhold med vindusflater mot tre himmelretninger.
- Heis til leilighetsplan.
- Vannbåren gulvvarme i alle rom.
- Balansert ventilasjon.
- Oppbevaringsplass i innvendig bod og sportsbod.
- Felles takterrasse.
- Vedlikeholdsfri bolig i flere år.
- Supersentral beliggenhet med nærhet til "alt".
- Lave kjøpsomkostninger.

Interessenter oppfordres til å laste ned salgsoppgaven for utfyllende opplysninger, til høyre side i annonsen.

For mer info, illustrasjoner av prosjektet og solfilm, se www.operagata20.no

Hvordan fungerer kjøp av kontraktsposisjon?
Du inntrer i gjeldende kontrakt, betaler forskudd til utbygger og mellomlegget til meglers klientkonto. Ved overtagelse overføres resterende kjøpesum til utbygger pr vilkår i eksisterende kontrakt som du trer inn i. Ta gjerne kontakt med megler for ytterligere opplysninger.

Bud legges inn elektronisk via tryggbudgivning.no. Kontakt megler for detaljer.

Hvordan gjøres det med visninger?
Det anbefales å befare boligfeltet selv, alternativt kontakt megler for tomtevisning. Infomøte avholdes på vårt kontor: Klingenberggata 7, 0161 Oslo.

Mer om eiendommen

Ta kontakt med megler for mer informasjon: Alexander Rieber-Mohn tlf. 93 28 28 62.

Beliggenhet

Den nye bydelen i Bjørvika er et av Norges største byutviklingsprosjekter - noensinne! Et helt nytt nabolag bygges opp fra bunnen med kontorbygg, boliger, handel, spisesteder, kunst og kultur av høy klasse. I det nye Deichmanske hovedbiblioteket vil det satses på spennende arrangementer. Dine aller nærmeste naboer, Munchmuseet og Den Norske Opera & Ballett, har flotte kunstutstillinger og oppsetninger.

Operagata 20s nærhet til vannet gjør dette til et herlig sted å bo hvor du enkelt kan ta en padletur med kajakk eller vandre langs havnepromenaden. Her bor du kun et kvartal fra bryggekanten, i et vakkert nabolag, hvor natur- og kulturopplevelsene er nye hver dag.

Plassering i bygg
Illustrasjon kjøkken - avvik kan forekomme

Fra Operagata har du kort vei til Oslo-fergene som tar deg med ut til de mange frodige øyene i Oslofjorden.

Langs Barcode er det flere restauranter som Vaaghals, Nodee Barcode og Nodee Sky. Flere cafeer, butikker og Elixia treningssenter finner du også her.

Elsker du å bade, er det kort gangavstand til Sørenga Sjøbad som er blitt kåret av The Guardian til en av de ti beste sjøvannsbassengene i Europa.

Ferdes du med kollektive transportmidler, har du gangavstand til Norges beste kollektivknutepunkt, Oslo S.

Felles takterrasse og uteareal
Felles takterrasse i 10. etg. med terrassedekke i tre, plantekasser og faste benker m.m. Det blir direkte adkomst til takterrasse fra oppgang B og C. Boligene vil i tillegg ha enerett til bruk av uteareal på taket av hotellets konferansedel i 2. etasje. Arealet blir opparbeidet med grøntarealer og gangarealer med fast dekke.

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet A701 i prosjektet Operagata 20 på nærmere angitte vilkår.

Selger av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 16.08.2017 med utbygger/selger 1 om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer kjøper inn i ovennevnte kjøpekontrakt med B1 Bolig AS og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger av kontraktsposisjonen har i henhold til ovennevnte kjøpekontrakt.

Utbygger har samtykket til salg av kontraktsposisjonen.

Adresse

Operagata 16, leil A701 NY
0194 Oslo
7. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

14 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
204,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
40 000,- (Transportgebyr)
82 120,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 3 285 000,-))
--------------------------------------------------------

Illustrasjon bad ved omkledningsrom - avvik kan forekomme
Illustrasjon bad - avvik kan forekomme

123 374,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 123 374,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Innhold

P-rom: 104,8 kvm, BRA: 109,5 kvm

Leiligheten ligger i 7. etasje og har følgende rominndeling i P-rom:
Entré, gang, tre soverom, to bad, kjøkken, stue.

S-rom: Innvendig bod på ca. 3 kvm.

Det medføler sportsbod på 5 kvm i kjeller.

Standard

Innvendige gulv

Kjøper 1 har oppgradert til en lekker 1-stavs eikeparkett av type Trend: Lys skandinavisk , Eik Northern Lights/vanilla 1 stav 190 mm med fas. Denne har natur sortering med litt kvist og hvit matt lakk. Hvitmalte lister.

I yttergang (3,5 kvm) legges det 60x60 fliser type Living Gubi farge: Taube, Fug Ardex G85 stengrå på gulv.

Innvendige vegger
Sparklet og malte gipsplater, eller betong. Farge hvit.

Himling
Det leveres glatte hvite gipshimlinger. Deler av himlingene vil bli utført som nedsenket med høyde der det er nødvendig pga. tekniske føringer eller lignende.

Kjøkken
Kjøkkenet blir levert med kjøkkeninnredning fra HTH. Overskapene leveres i modell Athena i hvit utførelse med foring opp til tak. Underskapene og høyskap leveres i modell Urban i lys/hvit eikefinér, kombinert med hvit laminat benkeplate 20 mm.

får kjøkkenet et pent og stilrent uttrykk. Det leveres demping på dører og skuffer. Videre blir kjøkkenet utstyrt med underlimt oppvaskkum fra Intra, blandebatteri og Led gripelist benkebelysning. Ventilator type slimline over plass koketopp. Kjøkkenet leveres uten hvitevarer.

Bad/wc
Leiligheten får et meget flott plassbygget bad med vannbåren gulvvarme. Badet leveres med 60 x 30 fliser på vegger og 60 x 60 fliser på gulv, noe mindre flisformat i dusjsone for å sikre fall.

Videre blir badet utstyrt med vegghengt toalett med softclose-sete, dusjvegger i klart glass med aluminiumsprofiler og termostatstyrt hånddusj på stang.

I bad der det er vist mulighet for plassering av vaskemaskin/tørketrommel under benk leveres laminat benkeplate med nedfelt porselensservant. 60 cm servantskap under benk. I øvrige bad leveres baderomsmøbel i 100 cm med to skuffer, med heldekkende servant.

Ettgreps servantbatteri. Speil over servant. Det tas forbehold om nødvendige avvik og tilpasninger i enkelte baderomstyper, kfr. tegninger.

Der det er vist vaskemaskin/tørketrommel leveres kran og avløp for tilkobling.

Utstyr/teknisk
- Boligene leveres med termostatstyrt vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarmeanlegg.
- Det leveres anlegg for balansert ventilasjon med varmegjenvinning, med eget aggregat for hver leilighet. Aggregat vil normalt være plassert i bod.
- Det leveres ett uttak for TV/bredbånd i stue.
- Det leveres porttelefon med bildeskjerm.

Tilvalg gjort av kjøper 1
- Dobbel stikkontakt på balkong.
- Downlightspakke med Led "dim to warm" inkl dimmer per dimmersone.

Byggemåte

Leveransen er i henhold til Forskrift om tekniske krav til byggverk (TEK10) som gjelder på tidspunkt for innsendelse av rammesøknad, samt NEK 400 elektriske installasjoner i boliger. Bygget er fundamentert på pæler til fjell. Bygget oppføres med bærekonstruksjoner i stål og betong. Etasjeskiller er i betong. Fasadene består av isolerte klimavegger med innvendig gipsplatekledning. Fasadematerialet er i hovedsak aluminiumspaneler. Balkonger og terrasser leveres med terrassedekke i tre. Rekkverk dels i glass og dels av trebaserte plater.

Prosjektet Operagata 20 består av 54 leiligheter med tilhørende utomhusarealer. Prosjektet er tegnet av LPO arkitekter AS. Det skal bygges felles kjeller over 2 plan med arealer for varemottak, parkeringsplasser og boder.

Det følger en sportsbod til hver leilighet. Parkeringsplassene planlegges etablert som tilleggsareal til den enkelte seksjonen, alternativt vil rettighetene sikres i vedtekter.

Utbygger B1 Bolig AS skal bygge ut Operagata 20 som et leilighetsbygg. Det er planlagt at hotellet og leilighetene vil få felles nedkjøringsrampe til garasje, men at f.eks. søppelanlegg eller uteareal er forbeholdt hhv næringsseksjoner eller kun boligseksjonene.

Tomt

Netto tomteareal for hele delområde B1 (hotell og leiligheter) er cirka 3 164 kvm. Sameiets tomt følger fasadeliv med unntak av enkelte områder hvor tomtearealet også omfatter utkragede balkonger.

Parkering

Kjøper 1 har kjøpt en parkeringsplass i garasjeanlegget som medfølger.

Estimerte felleskostnader for vedlikehold av parkeringsplass kr. 175,- per måned.

Oppvarming

Boligene leveres med termostatstyrt vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarmeanlegg.

Sameiet

Boligene vil bli organisert som et eierseksjonssameie. Som seksjonseier i et eierseksjonssameie vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne av boligseksjoner får bruksrett til sameiets fellesareal som kun skal disponeres av boligseksjonene.

Siden dette er et kombinasjonssameie med både bolig og næringsseksjon(er) vil stemmetall på generalforsamling være etter brøk, ikke antall seksjoner. Det er utarbeidet utkast til vedtekter som regulerer forholdet mellom sameierne. Disse er tilgjengelig hos megler.

Det søkes i størst mulig grad å separere sameiets inntekter og utgifter mellom boligseksjoner og næringsseksjon(er). Man søker også å organisere det slik at forhold som kun berører boligene besluttes av boligseksjonene og omvendt.

Kjøper er kjent med at næringsseksjonene kan drive sin virksomhet slik det er regulert i de lukningsvedtekter som gjelder for området. Kjøper er kjent med at fortau, allmenninger og innvendig arealer skal kunne benyttes bl.a. til servering.

Det opplyses om at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jfr. lov om eierseksjoner § 23.

Andre forhold

Felleskostander per måned er estimert til å utgjøre kr. 3 832,- (35,- per kvm)

Fellesutgifter vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi. Månedlige fellesutgifter er stipulert til ca. kr 32-35,- per kvm per måned for et normalt driftsår, hvor vanlige driftsutgifter som kommunale avgifter, kabel-TV og internett, forsikring på byggene, vedlikehold og drift av felles uteoppholdsareal, vaktmester, renhold samt strøm på fellesarealer er inkludert.

Normalt vil utgifter til varmtvann til oppvarming og tappevann beløpe seg til 5-7 kr/m2 pr. mnd. Noen av kostnadene vil bli fordelt etter sameiebrøk og noen likt på hver seksjon. I tillegg kommer drifts- og vedlikeholdskostnader for garasjekjeller fordelt på brukerne av parkeringsplassene stipulert til cirka kr 175,- per måned per parkeringsplass første driftsår, og skal betales av de som disponerer plass i garasjeanlegget.

Kostnader til strøm, oppvarming og varmt tappevann måles individuelt for hver leilighet og a konto beløp for varmtvann kan kreves innbetalt til forretningsfører, eller leverandør og avregnes årlig. Det er planlagt felles innkjøringsrampe, søppelanlegg m.m. ut mot Operagata.

Det må forventes en forskuddsinnbetaling av felleskostnadene for de seks første månedene for å tilføre sameiet likviditet. Utbygger og eier av næringsseksjonene vil engasjere forretningsfører for sameiet etter overtakelsen for sameiets regning. Forretningsfører vil innkalle sameierne til et konstituerende sameiermøte med valg av nytt styre og vedtakelse av budsjett etter at boligene er ferdigstilt/overtatt. Kostnader knyttet til konstituerende møte belastes sameiet.

Eiendomsskatt
Oslo kommune har eiendomsskatt. Kjøper må påregne eiendomsskatt for seksjonen.
Skatteetaten bruker følgende modell for utregning av eiendomsskatt som primærbolig:
Kommunen starter med boligverdien fra Skatteetaten. Eiendomsskattegrunnlaget er 80 prosent av denne summen.
Så trekkes bunnfradraget fra eiendomsskattegrunnlaget. Bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner kroner og gjelder kun for boliger og fritidsboliger.
Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.

Se Oslo kommune sin nettside "skatt og næring" for ytterligere info, eller kontakt skattemyndighetene.

Garanti

Kjøper overtar kjøper1 sin kontrakt med utbygger og trer inn i kjøper 1 sin rolle med de rettigheter og forpliktelser kontrakten tilsier. Det forutsettes at utbygger godkjenner at kjøpekontrakten og alle vedlegg transporteres fra kjøper 1 til kjøper 2. Utbygger er i henhold til bustadoppføringslova pliktig til å stille garanti på 3 % av førstegangs kjøpesum i byggeperioden og 5 % av førstegangs kjøpesum i 5 år etter overlevering.

Betalingsbetingelser

14 000 000,- (Prisantydning)
-------------------------------------------------------
Omkostninger
204,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
40 000,- (Transportgebyr)
82 120,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 3 285 000,-))
--------------------------------------------------------
123 374,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 123 374,- (Totalpris inkl. omkostninger)

10% forskudd av kjøpesum kr. 1.400.000,- og transportgebyr på 40 000,- innbetales i forbindelse med kontraktsinngåelse.

Resterende av kjøpesum + omkostninger kr. 12 683 374,- innbetales 1 uke før overtakelse:

Kjøper 1 har krav på å få utbetalt beløp tilsvarende sitt forskudd iht. opprinnelig kjøpekontrakten samtidig med at transport er bekreftet notert hos utbygger og megler Sem & Johnsen Prosjektmegling AS, som forestår oppgjøret. Dette forutsatt at garanti etter buofl. § 12 og/eller §47 er stilt av utbygger. Resterende innbetaling / kjøpesummen skal bero på meglers klientkonto frem til Kjøper 2 har overtatt eiendommen og fått rettsvern for sitt erverv.

Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper.

Lovverk

Kjøp av kontraktsposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpslova. Rettsvern for kontraktsposisjonen sikres ved melding til utbygger om salget. Bolighandelen som ny kjøper trer inn i følger Bustadoppføringsloven, som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Kjøpers plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen faller bort dersom utbygger ikke ferdigstiller boligen.

Videre har selger av kontraktsposisjonen ikke ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra utbyggers side. Kjøper 2 har plikt til å betale hele vederlaget for kontraktsposisjonen i disse tilfellene.

Kjøp av boligen reguleres av bustadoppføringsloven. Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.

Kjøper har rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen fra utbygger frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til utbyggeren i henhold til lovens § 52 og 53. Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøper holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.

Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Lovene finner du også på www.lovdata.no

Heftelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:

2016/854576-1/200 Pantedokument
20.09.2016
hefter i ideell 4541/6057 av matrikkelenhet tilhørende:
B1 TOMTEBRYGGA AS
BELØP: NOK 500.000.000
Panthaver:DNB BANK ASA
Org.nr: 984851006
(vil bli slettet i forbindelse med ferdigstillelse av prosjektet)

2017/539983-1/200 Pantedokument
23.05.2017 21:00
hefter i ideell 4548/18171 av matrikkelenhet tilhørende:
B1 BOLIG AS
BELØP: NOK 600.000.000
Panthaver:NYEBOLIGER AS
Org.nr: 997812824
(vil bli slettet i forbindelse med ferdigstillelse av prosjektet)

2017/539983-2/200 Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
23.05.2017 21:00
hefter i ideell 4548/18171 av matrikkelenhet tilhørende:
B1 BOLIG AS
Rettighetshaver:NYEBOLIGER AS
Org.nr: 997812824
(vil bli slettet i forbindelse med ferdigstillelse av prosjektet)

Overnevnte heftelser vil ikke bli slettet fra grunnboken. Ved etablering av pant i eiendommen gjøres det oppmerksom på at disse vil få prioritet etter overnevnte heftelser.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen

De andre seksjonseierne har panterett (legal panterett/utinglyst panterett) i seksjonen for krav mot seksjonseier som følger av sameieforholdet, jfr. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført.

Eier

Lars Henrik Mathiesen

Formuesverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Overtagelse

Selger/Kjøper 1 har mottatt innkalling til ferdigbefaring 05.06.2019 og overtagelsesbefaring 26.06.2019 med overtagelse ca. 01.07.2019

Den formelle overtakelsesforretningen sluttføres ved at partene signerer på overtakelsesprotokollen, og nøkler til leiligheten overleveres. En forutsetning for at nøkler kan utleveres og boligen tas i bruk, er at brukstillatelse fra Oslo kommune foreligger. Gjeldende plan er at brukstillatelse skal foreligge senest 1. juli 2019.

For å kunne gjennomføre overtakelsesbefaringene av alle 54 leilighetene før sommerferien må disse starte i midten av juni. Dette medfører at enkelte leiligheter kan få overtakelsesbefaring før brukstillatelse foreligger. For disse leilighetene vil formell overtakelse med utlevering av nøkler og innflytting skje ca mandag 1. juli, eller så snart brukstillatelse foreligger. Eksakt overtakelsestidspunkt vil bli meddelt senest 14 dager før, iht. kjøpekontraktens pkt. 7.1. I perioden mellom overtakelsesbefaring og overtakelse med nøkkelutlevering, vil boligen stå avstengt.

Dersom brukstillatelse foreligger ved overtakelsesbefaringen, vil endelig overtakelse og nøkkelutlevering gjennomføres ved befaringen.

Evt. mulighet for utleie

Eier har full råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne. Det kan reguleres i vedtekter at eier av seksjonen skal informere styret eller forretningsfører hvem som disponerer leiligheten ved bruksoverlatelse.

Ferdigattest/brukstillatelse

Utbygger er ansvarlig for at det blir utstedt midlertidig brukstillatelse før overtakelse. Manglende ferdigattest er ikke til hinder for overtakelse dersom de gjenstående arbeid er av en slik karakter, for eksempel knyttet til ferdigstillelse av utomhusarbeider, at kommunen fi nner det ubetenkelig å utstede midlertidig brukstillatelse.

I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som gjenstår og en frist for ferdigstillelse. For overtakelse som gjennomføres i vinterhalvåret må det påregnes utstedelse av midlertidig brukstillatelse og ikke ferdigattest ettersom søknadspliktige utomhusarbeider ikke kan gjennomføres før klimatiske forhold gjør det mulig. Om det ikke foreligger ferdigattest holdes det tilbake kr. 10 000 pr. seksjon på meglers klientkonto i tillegg til verdi på evnt. gjenstående arbeid. Tilbakeholdt beløp for manglende ferdigattest utbetales utbygger så snart ferdigattest fremlegges.

Regulering

Eiendommen er i dag regulert til; Bolig/Forretning/undervisning/annen offentlig eller privat tjenesteyting, kultur, treningssenter, fritidsklubb, kontor/hotell/bevertning iht. reguleringsbestemmelse S-4812, se vedlagte reguleringsplan og-bestemmelser.

Plan- og bygningsetaten gjenopptatt saken vedrørende gondolbane mellom Ekeberg og Bjørvika. Interessenter kan finne mulighetsstudien utarbeidet av Asplan Viak og innspill fra ulike interessenter på Oslo kommunes nettsider ved å søke på «gondolbane» under saksinnsyn. Saksnummeret er 201803241. Saken er snart klar for oversendelse til politisk behandling.

Oslo sentrum er stadig under endring/utvikling, bygg settes opp, rehabiliteres og rives ned. Vi anbefaler derfor alle budgivere å sette seg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser. Se også vedlagt reguleringskart og linker til plan- og saksinnsyn.

Hvitvaskingsloven

Fra 1/1 2004 er eiendomsmeglere underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmeglere er forpliktet til å melde fra om mistanke om forsøk på hvitvasking til Økokrim, uten at partene varsles om dette. Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for Eiendomsmeglingstjenester.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset opptil kr 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Annet

Det økonomiske oppgjøret mellom partene utføres av:
Nyeboliger as org.nr. 997 812 824
Pb 1488 Vika
0116 Oslo
V/ansvarlig oppgjørsmedhjelper: Vegar Solnørdal

Oppdragsansvarlig

Sem & Johnsen Prosjektmegling
PB1488 Vika
0116 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 997812824

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Alexander Rieber-Mohn

Alexander Rieber-Mohn

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Alexander på e-post
arm@sem-johnsen.no

Kontakt Alexander på telefon
93 28 28 62

Alexander Rieber-Mohn er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har vært i bransjen siden 2009. Alexander begynte sin karriere i Eie hvor han fullførte sin fullmektigperiode før han ble Eiendomsmegler og senere fagansvarlig for et av kjedens største kontorer. Fra begynnelsen av 2016 har Alexander jobbet som eiendomsmegler for Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Alexander jobber nå med nye boliger i Sem & Johnsen Prosjektmegling. Han beskrives av sine kunder som hardtarbeidende, tilgjengelig, strukturert og faglig sterk.

Les mer