Operagata 24

Operagata 24

Prisantydning 4.950.000,-
Omkostninger 138.154,-
Totalpris 5.088.154,-
P-rom 35.5m2
Byggeår 2019
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.070,-
  • Energimerke
    A – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Bjørvika: Ny, lekker 2-roms med utsikt, solrik balkong og god standard. 40 kvm BRA, vannbåren gulvvarme & felles takterr

Høydepunkter

Velkommen til denne nyoppførte og påkostede 2-roms selveierleiligheten med meget attraktiv beliggenhet i et fasjonabelt område i Bjørvika med Den Norske Opera & Ballett og nye Munchmuseet som nærmeste naboer.

Leiligheten ligger luftig til i 5. etasje med utsikt mot fjorden/Bispevika og Ekebergåsen. Fra stuen er det utgang til solrik sydvendt balkong på 9 kvm. Innvendig fremstår boligen som strøken med god standard på overflater, innredning og utstyr. Det er vannbåren gulvvarme i alle gulv, balansert ventilasjon og heis i bygget. Selger har gjennom tilvalg gjort gode oppgraderinger og tilvalg, spesifisert i salgsoppgaven. Gode lagringsmuligheter i innvendig bod, sportsbod samt felles avlåst sykkelbod. Felles takterrasse med fantastisk utsikt og hvor sol kan nytes fra morgen til kveld.

Kort fortalt:
- Solrik sydvestvendt balkong på 9 kvm.
- Meget god intern beliggenhet.
- Arealeffektiv planløsning.
- God standard på overflater, innredninger og utstyr.
- Felles takterrasse med 360 graders utsikt og sol fra morgen til den går ned.
- Heis til leilighetsplan.
- Vannbåren gulvvarme i alle rom.
- Balansert ventilasjon.
- Påkostet bad og kjøkken.
- Integrerte hvitevarer på kjøkken.
- Store vinduer med gode lysforhold.
- Oppbevaringsplass i innvendig bod og sportsbod.
- Vedlikeholdsfri bolig i flere år.
- Supersentral beliggenhet med nærhet til "alt".
- Attraktivt utleieobjekt.

Beliggenhet

Leiligheten har en meget attraktiv, sjønær og urban beliggenhet i den nye bydelen i Bjørvika. Et helt nytt nabolag begynner å ta form med boliger, butikker, restauranter, serveringssteder, kontorbygg, kunst og kultur av høy klasse. Operagatas nærhet til vannet gjør det til et nydelig sted å bo, hvor man enkelt kan ta seg en svømmetur i sjøen, nyte kveldssolen, vandre langs havnepromenaden, besøke en fortauskafè eller oppsøke det brede spekteret av kulturopplevelser området byr på.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.