Operagata 33, Munch Brygge D204

Operagata 33, Munch Brygge D204

Prisantydning 5.300.000,-
Omkostninger 139.504,-
Totalpris 5.439.504,-
P-rom 44.4m2
Byggeår 2019
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Visningstider

  • Mandag 24. juni
    Kl. 19.00 – 20.00

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.888,-

Kort om eiendommen

Munch Brygge - Ny og betydelig påkostet 2-roms med vestvendt markterrasse. Felles takterrasse - Rett ved sjøen.

Høydepunkter

Velkommen til denne nyoppførte og påkostede 2-roms selveierleiligheten i boligprosjektet Munch Brygge! Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet i et fasjonabelt område i Bjørvika med Den Norske Opera & Ballett og nye Munchmuseet som nærmeste naboer. Prosjektet er tegnet av prisbelønte Lund + Slaatto Arkitekter.

Leiligheten ligger i høy 2. etasje, opphevet fra gateplan mot gårdsrom med vestvendt markterrasse på 12 kvm. Innvendig fremstår boligen som strøken med god standard på overflater, innredning og utstyr. Stuen har storslåtte vindusflater som gir rikelig med naturlig lys til boligen. Det er vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon og heis i bygget. Selger har gjennom tilvalg gjort betydelige oppgraderinger og tilvalg i boligen, ytterligere spesifisert i salgsoppgaven. Gode lagringsmuligheter i innvendig bod og sportsbod. Felles takterrasse hvor utsikt og sol kan nytes fra morgen til kveld.

Fra Munch Brygge kan du gå rett ut av døren og vandre langs sjøen hver eneste dag. Munch Brygges bryggekant blir en del av den herlige havnepromenaden som strekker seg fra Bjørvika Øst til Filipstad og Frognerstranda. Kun 5 minutters gange unna er man på Oslo S, og sentrum forøvrig.

Beliggenhet

Leiligheten har en meget attraktiv, sjønær og urban beliggenhet i den nye bydelen i Bjørvika. Et helt nytt nabolag begynner å ta form med boliger, butikker, restauranter, serveringssteder, kontorbygg, kunst og kultur av høy klasse. Munch Brygges nærhet til vannet gjør det til et nydelig sted å bo, hvor man enkelt kan ta seg en svømmetur i sjøen, nyte kveldssolen, vandre langs havnepromenaden, besøke en fortauskafè eller oppsøke det brede spekteret av kulturopplevelser området byr på.

Gateplanet til Munch Brygge består av næringslokaler som vil bli fylt med ulike butikker, kafeer og restauranter.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler