Ormerudveien 10 A

Ormerudveien 10 A

Prisantydning 5.390.000,-
Omkostninger 148.304,-
Totalpris 5.538.304,-
P-rom 73m2
Byggeår 2018
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Vegar Skredlund

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Vegar Skredlund

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.910,-
  • Energimerke
    C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Kolbotn Hage - Ny og meget tiltalende 3-roms endeleil. med takhøyde på 2,9m, vestvendt balkong på 17 kvm og garasje.

Høydepunkter

Velkommen til nylig ferdigstilte Kolbotn Hage A306! Lys og luftig 3-roms selveier endeleilighet beliggende i 3. etasje i A-bygget med vestvendt balkong på 17 kvm og felles takterrasse med flott utsikt. Bygget har trappefri adkomst via heis til leilighetsplan og det medfølger parkeringsplass i underliggende garasjeanlegg. Leiligheten har en arealeffektiv og gjennomgående planløsning, og stod ferdigstilt ultimo september 2018.

Innvendig fremstår leiligheten som lys og luftig med ekstra takhøyde på 2,9 m., gode lysforhold fra store vindusflater, i tillegg til balansert ventilasjon og vannbåren gulvvarme via fjernvarme i alle oppholdsrom som gir en lun atmosfære. Stuen har flere møbleringsmuligheter med plass til spisestue og salong, i tillegg til romslig balkong som på sommerstid fungerer som en ekstra stue til boligen. Det er åpen løsning mot et moderne og stilrent kjøkken fra Sigdal med påkostede integrerte hvitevarer som inkluderer induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap i skrog. Badet har delikate italienske fliser, gulvvarme, downlightsbelysning, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Det andre soverommet er innredet med garderobeskap, og egner seg godt som barnerom, gjesteværelse, kontor, ol. Leiligheten har forøvrig gode oppbevaringsmuligheter i innvendig bod og sportsbod i kjeller. Entreen gir et godt førsteinntrykk med fine lyse fliser på gulv i 60x60-format og downlightsbelysning i himling.

Verdt å merke seg:
- Ny og svært tiltalende 3-roms endeleilighet i 3. etasje.
- Takhøyde på hele 2,9 meter i store deler av boligen.
- Vestvendt balkong på 17 kvm.
- Felles takterrasse med flotte sol- og utsiktsforhold.
- Medfølgende garasjeplass i underliggende garasjeanlegg.
- Heis fra garasje til leilighetsplan.

Meglere

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.