Ormerudveien 10 A

Ormerudveien 10 A

Prisantydning 5.590.000,-
Omkostninger 153.304,-
Totalpris 5.743.304,-
P-rom 73m2
Byggeår 2018
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Vegar Skredlund

Prosjektleder / Eiendomsmegler

Megler: Vegar Skredlund

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.910,-
  • Energimerke
    C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Kolbotn Hage - Ny og meget tiltalende 3-roms endeleil. med takhøyde på 2,9m, vestvendt balkong på 17 kvm og garasje.

Høydepunkter

Velkommen til nylig ferdigstilte Kolbotn Hage A306! Lys og luftig 3-roms selveier endeleilighet beliggende i 3. etasje i A-bygget med vestvendt balkong på 17 kvm og felles takterrasse med flott utsikt. Bygget har trappefri adkomst via heis til leilighetsplan og det medfølger parkeringsplass i underliggende garasjeanlegg. Leiligheten har en arealeffektiv og gjennomgående planløsning, og stod ferdigstilt ultimo september 2018.

Innvendig fremstår leiligheten som lys og luftig med ekstra takhøyde på 2,9 m., gode lysforhold fra store vindusflater, i tillegg til balansert ventilasjon og vannbåren gulvvarme via fjernvarme i alle oppholdsrom som gir en lun atmosfære. Stuen har flere møbleringsmuligheter med plass til spisestue og salong, i tillegg til romslig balkong som på sommerstid fungerer som en ekstra stue til boligen. Det er åpen løsning mot et moderne og stilrent kjøkken fra Sigdal med påkostede integrerte hvitevarer som inkluderer induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap i skrog. Badet har delikate italienske fliser, gulvvarme, downlightsbelysning, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Det andre soverommet er innredet med garderobeskap, og egner seg godt som barnerom, gjesteværelse, kontor, ol. Leiligheten har forøvrig gode oppbevaringsmuligheter i innvendig bod og sportsbod i kjeller.

Mer om eiendommen

Entreen gir et godt førsteinntrykk med fine lyse fliser på gulv i 60x60-format og downlightsbelysning i himling.

Verdt å merke seg:
- Ny og svært tiltalende 3-roms endeleilighet i 3. etasje.
- Takhøyde på hele 2,9 meter i store deler av boligen.
- Vestvendt balkong på 17 kvm.
- Felles takterrasse med flotte sol- og utsiktsforhold.
- Medfølgende garasjeplass i underliggende garasjeanlegg.
- Heis fra garasje til leilighetsplan.
- Vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom.
- Balansert ventilasjon.
- 1-stavs hvitlasert eikeparkett i stue/kjøkken, soverommene og innvendig bod.
- Entré med flotte og lyse italienske fliser på gulv i 60x60-format.
- Luftig stue med plass til spisestue og salong.
- Påkostet kjøkken fra Sigdal.
- Påkostede hvitevarer.
- Hovedsoverom og barnerom/gjestesoverom.

20stue
32balkong

- Delikate italienske fliser og moderne innredning på bad.
- Oppbevaringsplass i innvendig bod og i sportsbod i kjeller.
- Vedlikeholdsfri bolig i flere år.
- Mulighet for rask overtagelse.
- Lave bo-kostnader.

Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Kolbotn Hage ligger sentralt i Kolbotn, og samtidig i skjæringspunktet mellom naturen og storbykulturen da det på ene siden er meget nære Oslo med alle fordelene det byr på på, og har nærhet til marka med skog og vann på andre siden.

Kolbotn er kommunesentrum i Oppegård kommune, Akershus fylke. Oppegård hører også til Follo region sammen med Nesodden, Frogn, Ås, Ski, Vestby og de sørlige delene av Enebakk kommune. Det bor rundt 6 000 mennesker på Kolbotn, og i Oppegård kommune bor det nærmere 25 000. Mange av disse jobber i Oslo siden det bare er 13 km herfra til Oslo sentrum og kommunikasjonen med både buss og tog er meget gode.

Kolbotn har mye skog og vann. Det er store friarealer for alle som er glade i å være i naturen. Nærheten til marka betyr mye, men like viktig er nærheten til sjøen. Legendariske Ingierstrand bad ligger bare en sykkeltur unna.

Kjøpesenteret Kolbotn torg og kulturhuset Kolben (med blant annet kino og bibliotek og som tilbyr et bredt spekter av kulturopplevelser som konserter, teater og show) ligger bare en kort spasertur fra Kolbotn Hage. Disse to møtestedene, og servicetilbudene i sentrum av Kolbotn for øvrig, dekker alle daglige behov.

Innhold

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 76,5 kvm.

3. Etasje: P-rom består av: entré, stue/spisestue, kjøkken, bad/wc og 2 soverom.

S-rom består av: innvendig bod på ca. 3 kvm.

Det medfølger 1 parkeringsplass og 1 sportsbod i felles anlegg i kjeller.

Standard

Leiligheten stod ferdigstilt ultimo september 2018. Den er ubebodd og holder meget god standard på overflater, innredning og teknisk utstyr.

Entré
Hallen gir et godt førsteinntrykk av boligen med lyse veggflater, lyse fliser på gulv i 60x60-format og downlightsbelysning i himling.

31balkong
34balkong

Rommet har plass til garderobeinnredning for oppbevaring av yttertøy og sko. Det er vannbåren gulvvarme med termostat og balansert ventilasjon. Callinganlegg er montert ved inngangsdør.

Stue/spisestue
Leiligheten har en lys og luftig stue med god plass til spisestue og salong. Fra stuen er det utgang til balkong på 17 kvm med takoverbygg og utebelysning. Balkongen er vestvendt, og har god plass til utemøblement.

Kjøkken
Moderne og stilrent kjøkken fra Sigdal i modellen Faz med hvite slette fronter med avrundet fasettkant som tilfører modellen "det lille ekstra". Denne designdetaljen uthever linjene i innredningen gjennom et mildt skyggespill som gir kjøkkenet et mykt preg. Videre har kjøkkenet laminat benkeplate 40mm i drivved, underlimt stålvask, ettgreps armatur og slimline ventilator. Det er påkostede integrerte hvitevarer som inkluderer induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap fra Siemens.

30balkong
33balkong

Kjøkkenet er praktisk designet i "hestesko-form" delvis adskilt fra stuen.

Bad/wc
Leiligheten har et delikat bad med italienske fliser type 30x60 på vegg, 30x30 på gulv og mosaikkfliser på gulv i dusjsonen. Elektriske varmekabler i gulv og downlightsbelysning i himling. Badet er utstyrt med hvit baderomsinnredning med heldekkende servanttopp, ettgreps armatur, speil over innredning, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare dusjvegger i glass. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

2 soverom
Romslig hovedsoverom innredet med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Det andre soverommet egner seg godt som gjesterom, barnerom, kontor, ol. Gjesteværelset er innredet med garderobeskap. For ekstra oppbevaring har leiligheten innvendig bod og sportsbod i kjeller.

Utstyr/teknisk

- Vannbåren gulvvarme.
- Elektriske varmekabler på bad.
- Balansert ventilasjon.
- Kabel-tv og bredbånd.
- Dørcalling.

Byggemåte

Bygningen er utført med bærekonstruksjon i betong og stål. Fasadene er bygd opp som isolerte stendervegger og er kledd utvendig med tegl og treverk. Innvendige vegger er utført i stenderverk, kledd med gipsplater. Utformingen av rekkverk i metall og glass. Balkong og terrasse med tremmegulv.

Faste, løpende kostnader

Totale felleskostnader per måned utgjør kr. 2 910,-

21stue
23stue
26stue

Felleskostnadene fordeles følgende:
- Felleskostnader kr. 1 567,-
- Oppvarming og varmtvann kr. 765,-
- Renovasjon kr. 129,-
- Kabel-tv og internett kr. 299,-
- Garasje kr. 150,-

Sameiet er forsikret gjennom fellespolise i Gjensidige Forsikring.

Øvrige kostnader som innboforsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, egne fordelsavtaler, etc.

Tomt

Felles eiet tomt på ca. 9 173 kvm.

Arealer utendørs (utomhusarealer) vil bli ferdig opparbeidet september/oktober 2018. Grøntområder vil bli beplantet og lagt med ferdiggress. Adkomst til parkeringskjeller og internveier asfalteres. Varmekabler legges i trapp og rampe fra innkjøring til garasjekjeller og opp til fellesområde mellom bygg A og D.

Private hagearealer vil bli avgrenset med hekk eller busker som tilhører sameiet og som skal vedlikeholdes av sameiet.

Sameiet disponerer 5 felles takterrasser med heisadkomst.

Som et miljøskapende element i utomhusanlegget etableres åpne vannrenner for lokal håndtering av overvann. Videre leveres utebelysning og sykkelstativer. Utvendige vannkraner for felles bruk, vil bli plassert der utbygger finner dette hensiktsmessig

Parkering

Det medfølger 1 parkeringsplass i underliggende garasjeanlegg.

Oppvarming

Boligen oppvarmes med vannbåren gulvvarme i entré, begge soverom, stue og kjøkken, samt at det er elektrisk oppvarming av baderomsgulv.

22stue
61bad

Sameiet

Leiligheten er en del av eierseksjonssameiet Kolbotn Hage. Sameiet består av 121 boligseksjoner som reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i ett og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten.

Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Evt. mulighet for utleie

Leiligheten kan leies ut i sin helhet til boligformål. Sameiets styre skal underrettes om leieforhold.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere