Ormerudveien 14 B, leil. C405

Ormerudveien 14 B, leil. C405

Prisantydning 3.900.000,-
Omkostninger 108.954,-
Totalpris 4.008.954,-
P-rom 56.5m2
Byggeår 2018
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.116,-
  • Energimerke
    B – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Kolbotn Hage - Ny og stor 2-roms selveier i 4. etasje med takhøyde på 2,9m - Solrik vestvendt balkong, mulighet for garasjeplass, heis og god standard. Meget attraktiv beliggenhet.

Høydepunkter

Velkommen til nylig ferdigstilte Kolbotn Hage C405! Stor 2-roms selveierleilighet beliggende i 4. etasje i C-bygget med vestvendt balkong på 14 kvm med fine solforhold på ettermiddag- og kveldstid midtsommers. Bygget har trappefri adkomst via heis til leilighetsplan og det er mulighet for å kjøpe parkeringsplass i underjordisk garasjeanlegg. Leiligheten har en god intern beliggenhet med utsyn mot fellesarealer som vil bli pent parkmessig opparbeidet sommeren 2018.

Innvendig fremstår leiligheten som lys og luftig med ekstra takhøyde på 2,9 m., gode lysforhold fra store vindusflater, i tillegg til vannbåren gulvvarme via fjernvarme i alle oppholdsrom som gir en lun atmosfære. Stuen har flere møbleringsmuligheter med plass til sofa og spisebord, i tillegg til romslig balkong som på sommerstid fungerer som en ekstra stue til boligen. Det er åpen løsning mot moderne og stilrent kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer som inkluderer oppvaskmaskin, stekeovn og kombiskap. Badet har sandfargede italienske fliser som gir et eksklusivt preg, kombinert med flott baderomsinnredning og vaskenisje. Soverommet har plass til dobbeltseng med tilhørende møblement og garderobeskap. Forøvrig er det gode oppbevaringsmuligheter i hallen med takhøy skyvedørsgarderobe. Hallen gir et godt førsteinntrykk av boligen med fine lyse fliser på gulv i 60x60-format og downlightsbelysning i himling.

Boligen er bygget iht. Tek 10 og holder god standard. Det følger garanti iht. Bustadoppføringsloven som er gyldig frem til 22.02.2023.

Verdt å merke seg:
- Ny og stor 2-roms selveierleilighet i 4. etasje.
- God intern beliggenhet med utsyn mot fellesareal.
- Vestvendt balkong på 14 kvm med fine solforhold på ettermiddag og kveld midtsommers.
- Mulighet for å kjøpe garasjeplass i underliggende garasjeanlegg.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.