Ormerudveien 14A

Ormerudveien 14A

Prisantydning 4.200.000,-
Omkostninger 116.854,-
Totalpris 4.316.854,-
P-rom 60.5m2
Byggeår 2018
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.395,-
  • Energimerke
    D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Stor, tiltalende 2-roms endeleilighet fra 2018 med vestvendt markterrasse, garasjeplass, høy standard & felles takterr.

Høydepunkter

Nyere og meget tiltalende 2-roms endeleilighet med gjennomgående planløsning og god intern beliggenhet. P-plass i underliggende garasjeanlegg medfølger, trappefri adkomst med heis & sydvestvendt markterrasse på 16 m2 med god plass til utemøblement. Opparbeidet grønne fellesarealer rundt markterrassen bevarer "hage-følelsen". Felles takterrasse i bygget.

Boligen har gode lysforhold fra store vindusflater, vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Stuen er romslig med plass til sofa og spisestue, samt åpen løsning mot moderne kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer. Badet har delikate italienske fliser og opplegg til vaskemaskin. Stort soverom med takhøy skyvedørsgarderobe og god plass til dobbeltseng. Stor sportsbod i kjeller. Betydelig oppgradert og påkostet utover prosjektstandard.

Beliggenhet

Kolbotn Hage ligger sentralt i Kolbotn, og samtidig i skjæringspunktet mellom naturen og storbykulturen da det på ene siden er meget nære Oslo med alle fordelene det byr på på, og har nærhet til marka med skog og vann på andre siden.

Kolbotn er kommunesentrum i Oppegård kommune, Akershus fylke. Oppegård hører også til Follo region sammen med Nesodden, Frogn, Ås, Ski, Vestby og de sørlige delene av Enebakk kommune. Det bor rundt 6 000 mennesker på Kolbotn, og i Oppegård kommune bor det nærmere 25 000. Mange av disse jobber i Oslo siden det bare er 13 km herfra til Oslo sentrum og kommunikasjonen med både buss og tog er meget gode.

Kolbotn har mye skog og vann. Det er store friarealer for alle som er glade i å være i naturen. Nærheten til marka betyr mye, men like viktig er nærheten til sjøen. Legendariske Ingierstrand bad ligger bare en sykkeltur unna.

Kjøpesenteret Kolbotn torg og kulturhuset Kolben (med blant annet kino og bibliotek og som tilbyr et bredt spekter av kulturopplevelser som konserter, teater og show)

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.