Ormerudveien 14A (leil. C209)

Ormerudveien 14A (leil. C209)

Prisantydning 5.650.000,-
Omkostninger 26.679,-
Totalpris 5.676.679,-
P-rom 79m2
Byggeår 2018
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Vegar Skredlund

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Vegar Skredlund

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.119,-
  • Energimerke
    C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Kolbotn Hage - Ny 3-roms gjennomgående selveier med solrik vestvendt balkong, garasjeplass, heis og god standard. Takterrasse med panoramautsikt - sentral beliggenhet.

Høydepunkter

Velkommen til nylig ferdigstilte Kolbotn Hage C209 - Gjennomgående 3-roms selveier beliggende i 2. etasje med god intern beliggenhet mot fellesarealer som vil bli pent parkmessig opparbeidet sommeren 2018. Det følger parkeringsplass i underjordisk garasjeanlegg, trappefri adkomst via heis og leiligheten har en 14 kvm balkong som vender mot vest med fine solforhold på ettermiddag- og kveldstid midtsommers.

Leiligheten har gode lysforhold fra store vindusflater som gir en luftig og åpen romfølelse, i tillegg til vannbåren gulvvarme via fjernvarme i alle oppholdsrom som gir en lun atmosfære. Stuen er romslig med plass til spisebord og sofa, samt åpen løsning mot moderne og stilrent kjøkken fra Sigdal med skrog til kombiskap og avsatt plass til oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn. Badene har delikate italienske fliser, hvorav hovedbad med vaskenisje. I direkte tilknytning til hovedsoverommet er eget dusjbad til rommet. Hovedsoverommet er forøvrig innredet med garderobeskap og har god plass til dobbeltseng. Det andre soverommet har direkte tilknytning til garderoberom/bod, og egner seg godt som barnerom, gjesteværelse, kontor, ol. Leiligheten har forøvrig gode oppbevaringsmuligheter i sportsbod i kjeller.

Boligen er bygget iht. Tek 10 og holder god standard. Det følger garanti iht. Bustadoppføringsloven som er gyldig frem til 22.02.2023.

Verdt å merke seg:
- Ny 3-roms gjennomgående selveier i 2. etasje.
- God intern beliggenhet med utsyn mot fellesareal.
- Vestvendt balkong på 14 kvm med fine solforhold på ettermiddag og kveld midtsommers.
- Garasjeplass i underliggende garasjeanlegg.
- Heis fra garasje til leilighetsplan.
- Felles takterrasse med flotte sol- og utsiktsforhold.
- Vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom.
- Balansert ventilasjon.
- Lekker 1-stavs hvitlasert eikeparkett i stue/kjøkken og soverom.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.