Ormerudveien 4 C

Ormerudveien 4 C

Prisantydning 9.600.000,-
Omkostninger 20.422,-
P-rom 110m2
Byggeår 2017
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Prospekt

Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    5.129,-
  • Energimerke
    C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

KOLBOTN HENGENDE HAGE - Nyoppført (2017) og sydvendt 4-roms hjørneleilighet med solrik terrasse på 46 m². Heis - Garasje - F.utg inkl. "alt".

Høydepunkter

- Kun en liten togtur fra Oslo (12 minutter til Oslo S og 15 minutter til Nationaltheatret).
- Nyoppført i 2017 med høy standard på overflater, innredning og utstyr.
- Sydvendt 4- roms hjørneleilighet med lys fra 3 sider.
- Ferdigstillelse i desember 2017.
- Stor, solrik terrasse på hele 46 m².
- 3 soverom hvorav master bedroom har adkomst til eget baderom.
- Åpen og effektiv planløsning med stue/kjøkken på 63,5 m².
- Garasjeplass i felles parkeringsanlegg, med heisadkomst.
- Utviklet av anerkjente Code arkitekter i samarbeid med Solon Eiendom.
- Topp moderne konstruksjon som gir god bokomfort.
- Vannbåren varme og balansert ventilasjon.
- Lave omkostninger, kun dokumentavgift av andel tomteverdi.
- Påkostet fellesarealer og tomt, blant annet med en omfattende beplantningsplan som også dekker deler av fasaden.

Beliggenhet

Kolbotn ligger kun en liten togtur fra Oslo med 12 minutter til Oslo S og 15 minutter til Nationaltheatret, noe som gir kort reisevei til blant annet Bjørvika, Karl Johan, Vika, Tjuvholmen og Skøyen.

Mer om eiendommen

Det er så nært byen du kan komme uten å være i den, og med alle fordelene det byr på. Hengende Hage ligger midt i Kolbotn sentrum og som nærmeste nabo til frodige Kullebund Gård viderefører de hengende hagene det grønne og frodige fra gården i øst til en byfølelse i vest.

Kolbotn er kommunesentrum i Oppegård kommune, Akershus fylke. Oppegård hører også til Follo region sammen med Nesodden, Frogn, Ås, Ski, Vestby og de sørlige delene av Enebakk kommune. Det bor rundt 6 000 mennesker på Kolbotn, og i Oppegård kommune nærmere 25 000. Mange av disse jobber i Oslo siden det bare er 13 km herfra til Oslo sentrum og kommunikasjonen gjennom både buss og tog er meget god.

Kolbotn har mye skog og vann. Det er store friarealer for alle som er glade i å være i naturen. Nærheten til marka betyr mye, men like viktig er nærheten til sjøen.

Fra stue mot spisestue
Fra stue mot spisestue

Legendariske Ingierstrand bad ligger bare en sykkeltur unna.

Kjøpesenteret Kolbotn torg og kulturhuset Kolben (med bl.a. kino og bibliotek) ligger bare en kort spasertur fra Hengende Hage. Disse to møtestedene, og servicetilbudene i sentrum av Kolbotn for øvrig, dekker alle daglige behov.

Innhold

Innholdsrik, lys og moderne hjørneleilighet i byggets 3. etasje (heisadkomst). Leiligheten er på 110 m² (P-rom) som omfattes av:

Entré/gang med adkomst til bod, luftig oppholdssone på 63,5 m² med spisekjøkken/stue og adkomst til solrik terrasse (46 m² som kommer i tillegg), hovedsoverom med eget baderom, 2 øvrige soverom og hovedbad.

Det medfølger garasjeplass og sportsbod i fellesanlegg med heisadkomst i tillegg til innvendig bod på ca.

3 m².

Standard

Sydvendt 4-roms hjørneleilighet, nyoppført i 2017 med moderne og gode konstruksjoner. Det er god standard på overflater, innredning og utstyr. Leiligheten har en hjørneplassering som gir lys fra 3 sider gjennom store vindusflater. Fra stuen er det adkomst til en solrik terrasse på hele 46 m² med god plass til utemøblement i flere soner.

Stor og luftig oppholdssone med åpen kjøkkenløsning mot spisestue/stue - rikelig med plass til spisebord og flere sittegrupper. En naturlig romdeler i stuen hindrer innsyn fra stue til kjøkken.

Luftig og åpent kjøkken med innredning fra Mobalpa. Benkeplate i laminat (40 mm) og praktisk kjøkkenøy som gir godt med skap- og arbeidsplass. Komplett utstyrt med integrerte hvitevarer fra Miele som komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

2 delikate baderom innredet med porselensfliser (30x30 cm), samt mosaikkfliser i dusjsonen av tilsvarende utførelse. Dusjvegger i glass og ettgreps dusjarmatur med rainshower, samt vegghengt wc med dempet toalettsete i hvit porselen. Baderomsinnredning fra Mobalpa og heldekkende servant i hvit glass med armatur fra tapwell.

Fra spisestue, mot stue
Stue

Speil med tilsvarende bredde og samme farge som innredningen. Avsatt plass med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på hovedbad.

Innvendig gulv består i hovedsak av 1-stavs eikeparkett. Forøvrig delikate fliser i gang og baderom. Gulvvarme i alle rom med vannbåren varme, samt elektriske oppvarming med varmekabler på baderom. Resterende overflater av malte flater i moderne fargetoner på vegger og himling påkostet med LED downlights på begge baderom og entré/gang.

Byggemåte

Bygningen er oppført iht. TEK 10. I korte trekk innebærer byggemåten strenge krav til levestandard, konstruksjon, isolasjon og ventilasjon. Det er installert vannbåren gulvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning som gir et lavere energiforbruk og bedre bomiljø.

Fra spisestue, mot stue
Spisestue

For øvrig gjør byggemåten i betong/stål at leiligheten er godt isolert med hensyn til både lyd og temperatur.

Det prisbelønte arkitektkontoret Code Arkitekter, har i samarbeid med utvikler Solon Eiendom som blant annet vant Oslo bys arkitekturpris, sammen utviklet Hengende hage. Arkitekten omtaler prosjektet som "det fineste boligprosjektet som er bygget i Norge i nyere tid" og det er brukt mye tid på å løse arkitekturen rundt fasader og terrasser. Arkitekturen taler for seg med fasader i stående treverk med mørkegrønne beslag og store glasspartier som gir et varmt og lunt uttrykk av "grønn urbanitet". Det er også lagt ressurser i de innvendige fellesarealene med materialvalg som står i stil til hverandre og den utvendige fasaden.

Bebyggelse

Hengende Hage er en del av Kolbotn utvidede sentrumsområde, som de siste årene har vært utviklet med flere boligprosjekter. Området består derfor for det meste av moderne boligkomplekser, omkranset av villaer og familieboliger i randsonen.

Tomt

Eiet tomt: 2280 kvm.
Landskapsarkitektene Bjørbekk & Lindheim har utarbeidet landskapsplanen for prosjektet. Det har vært en målsetting å trekke parken fra Kullebund gård inn i hagen. Tomtens typografi og byggets karakter gir godt med sol i hagen og på terrassene.

Grøntområdet vil bli beplantet eller lagt med ferdiggress. Adkomst til parkeringskjeller og internveier på eiendommen asfalteres.

Kjøkkeninnredning fra Mobalpa, komplett med hvitevarer fra Miele
Praktisk kjøkkenøy, godt med skap- og arbeidsplass
Fra stue mot spisestue

Varmekabler i hjulspor ved bratte partier av nedkjøring til parkeringskjeller. Private hagearealer vil bli avgrenset med hekk eller busker som tilhører sameiet.

Parkering

Det medfølger én garasjeplass i felles parkeringskjeller med heisadkomst til leilighetsplan.

Adkomst

Heisadkomst fra fellesanlegg til leilighetsplan.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg (inkludert i fellesutgiftene). For øvrig elektrisk oppvarming med varmekabler på baderom.

Sameiet

Leiligheten er en del av Boligsameiet Kolbotn Hengende Hage. Sameiet består av 25 seksjoner og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Skoler

Eiendommen har gangavstand og sokner til Kolbotn skole.

Stue, mot kjøkken. Store vindusflater
Stue

Betalingsbetingelser

Det skal innbetales et depositum på 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse, likevel tidligst 1 uke etter at selger har presentert
garantidokument i henhold til bustadoppføringsloven § 12. Depositumet utgjør kjøpers sikkerhetsstillelse for oppfylling av kjøpet, jfr. bustadoppføringslovens § 46. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av
at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Stilles ikke slik garanti tilfaller rentene på innbetalt beløp
kjøper. Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen. Hovedoppgjør (rest kjøpesum, kjøpsomkostninger og tilvalg) skal innbetales til
meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen.

Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger har
selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av boligen. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap
som følge av kjøpers mislighold.

Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers innbetalte delinnbetaling, herunder også for
renter og andre omkostninger, som påløper på grunn av kjøpers mislighold.

Lovanvendelse

Boligen selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp
av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.
For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet. Sameiets styre og forretningsfører skal underrettes om overdragelser og leieforhold.

Meglere

Christoffer Askjer
Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 15 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 11 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Hans Christian Freberg
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer