Orrebakken 12

Orrebakken 12

Prisantydning 27.000.000,-
Omkostninger 710.422,-
Totalpris 27.710.422,-
P-rom 385m2
Byggeår 1993
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Adv.Tom Elliot Johnsen

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Adv.Tom Elliot Johnsen

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  2234m2
 • Bruksareal
  452m2
 • Bruttoareal
  485m2
 • Ligningsverdi
  3.774.550,-
 • Energimerke
  E – oransje

Kort om eiendommen

HOLMENKOLLENS VESTSIDE - Meget flott og innholdsrik enebolig - Solrik, naturskjønn beliggenhet med vid fjordutsikt

Beliggenhet

Meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Holmenkollåsens vestside. Meget gode solforhold og vid fjordutsikt. Tomten grenser til Sumsdammen som kan benyttes til bading. Marka med flott turterreng i umiddelbar nærhet. Gangavstand til Voksenlia T-bane stasjon (Holmenkollbanen) og til Grindbakken barneskole. Kort vei til Tryvann Alpinsenter og Holmenkollen Riksanlegg.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 14 335 pr År
Eiendomsskatt utgjør kr 19.266,- for 2017

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

1. etasje:
Entré/stor hall med takhøyde opp mot ca. 5,7 m. Gang med garderobe. Sep.wc. Forstue. Stue. Spisestue. Spisekjøkken med utgang terrasse med utepeis. Vaskerom. Kjølerom. Bi-inngang. Bod/hobbyrom. Gang med utgang veranda ca. 30 kvm + terrasser på terreng. Hovedsoverom med direkte adkomst hovedbad.

2. etasje:
Galleri/trapperom. 3 soverom hvorav ett med utgang overbygget balkong (ett av soverommene kan evt.deles til 2). Dusjbad/wc. 2 kott. Lite lagringskott - lav høyde/ikke målbart.
På tegningene fra arkivet til Plan- og bygningsetaten er alle soverommene i 2.etg. beskrevet som disponible rom. Dette kan ha sammenheng med størrelsen på vinduene.

Underetasje:
Hall/trapperom. Peisestue. Dusjbad/wc. Badstue. 2 boder. Kott for bereder. Hybelleilighet med entré, stue/oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning, dusjbad/wc og 2 kott. Hybelleiligheten har egen inngang men også adkomst fra hoveddel, den er målt til ca. 40 kvm.

Megler

Portrettbilde av Adv.Tom Elliot Johnsen

Adv.Tom Elliot Johnsen

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Adv.Tom Elliot på e-post
tej@sem-johnsen.no

Kontakt Adv.Tom Elliot på telefon
92 21 38 20

Advokat Tom Elliot Johnsen er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde han også utviklings-, samt personal- og driftsansvar.

Johnsen er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hans spesialitet er eiendommer i det øvre prissjikt, og han har gjennom mange år opparbeidet seg en stor kontaktflate som er viktig i utførelsen av disse.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.