OSCARS GATE 65

OSCARS GATE 65

Prisantydning 16.500.000,-
Omkostninger 418.742,-
Totalpris 16.918.742,-
P-rom 167m2
Byggeår 1899
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.813,-
 • Fellesformue
  51.222,-
 • Ligningsverdi
  2.880.379,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Oscars gate - Lekker leilighet med praktikant/gjestefløy - Balkong med meget pent utsyn - 2 Peiser - Vakre detaljer

Høydepunkter

Stor, lys og lekker selveierleilighet med balkong med meget pent utsyn, stor takhøyde, 2 peiser, flott enstavs eikeparkett og vakre detaljer som stukkatur og rosetter. 3 soverom, 2 bad/wc samt separat gjestetoalett.

Leiligheten ble pusset opp/oppgradert i 2010 (i regi av forrige eier) og har en meget god kombinasjon av det moderne og det originale særpreget. Leiligheten består av en hoveddel med gjennomgang inn til en gjestedel (ikke egen boenhet).

Meget attraktiv og sentral beliggenhet på hjørnet av Oscars gate og Meltzers gate. Denne delen av Oscars gate er enveiskjørt gate. Et særdeles hyggelig område med kort spaseravstand til parker, offentlig kommunikasjon, forretninger m.m.

Beliggenhet

Meget fornem, attraktiv og sentral beliggenhet på Frogner, på hjørnet av Oscars gate og Meltzers gate. Gården ligger tilbaketrukket og skjermet fra gaten med hyggelig forhage. Denne delen av Oscars gate er enveiskjørt gate. Et særdeles hyggelig område med kort spaseravstand til store flotte grøntarealer i Slottsparken og Uranienborgparken.

Området har et mangfold av servicetilbud som kaféer, små nisjeforretninger, dagligvarehandler, restauranter, offentlig kommunikasjon, skoler (bl.a. Den Franske skole), barnehager m.m. Det er i tillegg kort vei til Bogstadveien/Hegdehaugsveien så vel som sentrum og Aker Brygge.

Oscars gate har navn etter kong Oscar I, konge av Norge og Sverige fra 1844 til 1859. Gaten ligger bak Slottet, parallelt med Parkveien. De fleste byggene ble oppført i perioden fra 1860 til utover til 1890 i henhold til byplanen for Homansbyen. Gaten er regnet som en av de mest eksklusive adresser i Oslo mye grunnet sentrumsbeliggenheten, nærheten til parker og ikke minst flott arkitektur. Gaten var opprinnelig en ren "boliggate" med fornemme frittliggende murvillaer og leiegårder med luksuriøse leiligheter.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.