OSCARS GATE 67A

OSCARS GATE 67A

Prisantydning 8.750.000,-
Omkostninger 235.292,-
Totalpris 9.030.589,-
P-rom 91m2
Byggeår 1922
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Mikael Bolling

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.216,-
 • Fellesformue
  37.435,-
 • Fellesgjeld
  45.297,-
 • Ligningsverdi
  1.810.956,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Gjennomgående, lekker og usjenert, toppleil. m/svært god adresse i vakker gård. Stor vestv. terrasse. Nyere påkostet bad

Høydepunkter

- Fantastisk beliggenhet i representative Oscars gate sentralt på Frogner rett bak Slottsparken
- Vakker, solid boliggård med forhave, oppført 1922
- Toppleilighet med lys fra 2 sider
- Usjenert og luftig utsyn
- Lite trafikk-/bystøy
- Flott standard, nyere lekkert bad med alt utstyr. Påkostede vinduer, bad, gang og terrasse.
- Stor, solrik og privat terrasse
- Ildsted
- Nye moderne vinduer, éntredør og dør til baktrapp
- 3 boder
- Veldrevet sameie som bl.a. eier en romslig "vaktmester"-leilighet som leies ut

Beliggenhet

Rolig og fasjonabel beliggenhet i beste delen av Oscars gate på Frogner. Nærområdet er veletablert og representativt, med flere ambassader, Statsministerboligen, mm. Bare minutters spaseravstand til Slottsparken og gjennom den kort vei til Karl Johan/ Oslo sentrum.

Fra eiendommen er det hurtig gangavstand til alle typer bymessige servicefunksjoner, flere typer offentlig kommunikasjon samt kun ca. 10-15 min gangavstand til Aker Brygge/ Tjuvholmen. Meget gode shoppingforhold i Frognerveien, Skovveien, Bygdøy Allé samt kun ca. 650 m. til pulserende Hegdehaugsveien/ Bogstadveien. Et rikt tilbud av restauranter, caféer og barer/uteliv i nærområdet - spesielt rundt Solli plass. Ellers kort vei til flere treningssentre, Uranienborgparken, vinmonopol, hyggelige Åpent Bakeri rett ved, mm.

I nærområdet finner du restaurantene El Camino, Pizza da Mimmo, Villa paradiso, Alex sushi, Palace Grill, Feinschmecker, Sawan, Galt, Bokbacka, Lorry og flere indiske for å nevne noen.

Området gir mulighet for god offentlig kommunikasjon via buss og trikk. Og bare 5-6 min. gangavstand (ca. 500 m) til nedløp til alle t-baner, Flytoget og tog.

Eiendommen har kort spaseravstand til Uranienborg skole (1-9 trinn), Den Franske skole (1-12 trinn), Oslo Handelsgym (vg.s.), Hartvig Nissen vg.s., Wang privatskole og Bjørknes privatskole.

Megler

Portrettbilde av Mikael Bolling

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Mikael på e-post
mbe@sem-johnsen.no

Kontakt Mikael på telefon
92 05 99 82

Mikael Bolling er født og oppvokst på Frogner og har jobbet som eiendomsmegler på Oslo vest siden 2003. Mikael startet i Aktiv i Frognerveien, som endret struktur og navn til Poppe & co, og var i 2010 med å etablere dagens franchisekonsept av Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Bolling er partner i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen, og megler og partner ved kontoret i Vika. Høy omsetning, bredspektret portefølje og gode closingferdigheter kjennetegner Bolling i sitt arbeid. Bolling omsetter mellom 60 og 100 boliger- og fritidseiendommer i året.

Mikael er opprinnelig utdannet innen markedsføring, med bachelor fra BI i internasjonal markedsføring og ledelse, bor i hus på Vinderen/ Heggeli og har 3 barn.

Les mer