Oscars gate 8 A

Oscars gate 8 A

Prisantydning 8.250.000,-
Omkostninger 221.562,-
Totalpris 8.622.872,-
P-rom 100m2
Byggeår 1940
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Anne Hillestad

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Anne Hillestad

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.537,-
 • Fellesformue
  13.081,-
 • Fellesgjeld
  151.310,-
 • Ligningsverdi
  2.000.649,-
 • Energimerke
  E – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Oscars gate - lekker gjennomgående 4-roms i grønne omgivelser med heis, peis, vestvendt balkong og flott utsyn.

Høydepunkter

Flott beliggenhet i vakre Oscars gate

Fredelig uten gjennomgangstrafikk

Vakkert utsyn

Stor vestvendt balkong

Stor stue med peis

Tre soverom

Pent bad

Lekkert kjøkken med utgang balkong

Heis

God takhøyde

Beliggenhet

Leiligheten har fantastisk beliggenhet i grønne og rolige omgivelser, midt i det urbane og populære boligområde mellom Hegdehaugsveien og Bislett. Særdeles attraktivt og etablert boligstrøk i en av de vakreste gatene i Oslo med klassisk arkitektur og frodige forhaver. Dette er en stille og rolig gate med flere ambassader og ambassadeboliger. Leiligheten ligger i en del av Oscars gate som er rolig og enveiskjørt, med umiddelbar nærhet til Bogstadveien/Hegdehaugsveien og et mangfoldig utvalg av kafèer, restauranter, matbutikker og andre nisjeforretninger. Bogstadveien er kjent for sine sitt rike tilbud av hyggelige kaffebarer, bakerier, delikatesseforretninger, frukt & grønt butikker, caféer, og spisesteder, samt eksklusive spesialforretninger innen klær og mote, og er kjent som landets beste handlegate. Det er gode offentlige kommunikasjonsmuligheter i området med buss og trikk. Nærmeste buss/trikkestopp er Dalsbergstien (her stopper trikk 17 og 18) og dette stoppet ligger kun 200 m fra boligen. I parallellgaten Josefines gate stopper buss 21. Trikkestoppet i Hegdehaugsveien er også i nærheten, hvor trikk 11 stopper. Det er 3 minutters gangavstand til Hegdehaugsveien, og Nationaltheatret er et kvarters gåtur unna.

Matrikkel

Gnr. 214 bnr. 215 snr. 13 i Oslo kommune

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Anne Hillestad

Anne Hillestad

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Anne på e-post
ah@sem-johnsen.no

Kontakt Anne på telefon
99 61 83 65

Anne Hillestad har vært megler i Oslo i over 20 år, med hovedvekt på områdene Ullevål Hageby, Tåsen, Blindern, Berg og Nordberg, og hun forbindes av mange med disse områdene. Hun tok initiativet til å starte en underavdeling av Sem & Johnsen på Ullevål i 2015, og holder nå til på John Colletts Plass. Anne er opptatt av å ha kunden i fokus, og hun ønsker å levere et solid og ryddig meglerhåndverk bygget på faglig styrke, tillit og god kommunikasjon.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.