Østensjø Terrasse 14

Østensjø Terrasse 14

Prisantydning 25.000.000,-
Omkostninger 626.342,-
Totalpris 25.626.342,-
P-rom 201m2
Byggeår 1910
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    3077m2
  • Bruksareal
    216m2
  • Bruttoareal
    247m2

Kort om eiendommen

ØSTENSJØ - Attraktiv tomt (3077m2) m/ 2 eneboliger. Rammetillatelse for oppføring av 6 hus. Sol hele dagen. Ingen innsyn. Utsikt.

Høydepunkter

En spennende eiendom med et stort potensial. Eiendommen har blitt slått sammen til et gnr. og bnr., og inneholder i dag 2 eldre eneboliger på ca. 3 måls tomt. Attraktiv beliggende i populært boligområde med flott utsikt over Østensjøvannet og Østensjø gård, samt sol hele dagen. Her bor man i grønne og fine omgivelser, med nærhet til både flotte turområder, samt servicefasiliteter som butikker, off. transport, skoler etc.

Det foreligger rammetillatelse på oppføring av 6 hus datert 23.05.2022.

- Tomtens areal: 3077 m2 (netto 2991 m²)
- Tiltakets bruksareal (BRA): 1023,8 m²
- Grad av utnytting: U-grad=34,23%
- Antall boenheter: 6 totalt
- Antall p-plasser: 12 p-plasser
- Husene er på ca. 190 kvm eks. parkering
- Mulig å kjøpe enkelthus også, ta kontakt for nærmere avtale

Beliggenhet

Attraktiv beliggende i populært boligområde med flott utsikt over Østensjøvannet og Østensjø gård. Området rundt Østensjøvannet er vernet som naturreservat og er en av bydelens mest brukte tur- og rekreasjonsområder. Det er gangavstand til Østmarka med et stort utvalg tur-/skiløyper sommer og vinter. Ulsrudvann er Oslos varmeste badevann. Nøklevann er et populært bade- og fiskevann med muligheter for leie av kanoer og kajakker på sommerstid. Oppsal Idrettsforening er kretsens største, og tilbyr en mengde aktiviteter og breddeidrett i miljøet rundt Oppsal Arena.

Adressen sogner til Østensjø barneskole og Skøyenåsen ungdomsskole med kort skolevei for barna. Bydel Østensjø har flere gode barnehager. Her nevnes Oppsaltunet barnehage og Eplehagen familiesenter som ligger i nabolaget.

Det er gangavstand til kolonialforretning, Skøyenåsen Senter og nye Oppsal Senter.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Trond Larsen

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Trond på e-post
tl@sem-johnsen.no

Kontakt Trond på telefon
95 90 84 88

Trond har jobbet som eiendomsmegler siden 2005, primært med markedet i Oslo og Viken. Han bistår privatpersoner med salg av deres hjem, samt fritidseiendommer til fjells og ved sjøen. I tillegg har han god kunnskap og erfaring med å bistå profesjonelle eiendomsaktører med salg av prosjekter – alt fra mindre utbygging, til de større prosjektene.

Trond har lang erfaring som eiendomsmegler og fremstår svært sikker i utførelsen. Dette inngir trygghet for boligselger og boligkjøper. Han er kunnskapsrik, saklig og tydelig, samt alltid tilgjengelig for spørsmål og enkel å samarbeide med.

En salgsprosess varierer fra eiendom til eiendom og han er veldig opptatt av å skreddersy prosessen til hver enkelt eiendom. Han tar aldri lett på et oppdrag og vil underveis i prosessen gi råd og anbefalinger som han mener er optimale for oppdragsgiver. Salg (og kjøp) av et hjem er for de fleste av oss en meget stor prosess, hva gjelder tid/krefter, men også av økonomisk art. Hans rolle er å jobbe aktivt for selger slik at selger oppnår en høyest mulig salgspris, samt får en trygg og ryddig prosess underveis.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Østensjø Terrasse 14? Klikk her