Østerliveien 62 B

Østerliveien 62 B

Prisantydning 4.200.000,-
Omkostninger 119.474,-
Totalpris 4.590.799,-
P-rom 67m2
Byggeår 1955
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.386,-
 • Fellesformue
  19.545,-
 • Fellesgjeld
  271.325,-
 • Ligningsverdi
  1.034.852,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

Strøken 3-roms endeleilighet nyoppusset i 2019 selveier med solrik balkong og pipeløp. Meget god og skjermet beliggenhet

Høydepunkter

Velkommen til Østerliveien 62B! Påkostet og delikat 3-roms selveier endeleilighet i 2. etasje med solrik sydøstvendt balkong og meget god intern beliggenhet i sameiet mot parkmessige fellesarealer. Alle rommene i boligen er nyoppusset i 2019 med gode materialvalg, fine fargekombinasjoner og smarte løsninger. Det er påkostet varmefolie i alle gulv og downlightsbelysning i alle rom.

Arealeffektiv planløsning med romslig stue, flott kjøkken med helintegrerte hvitevarer, meget delikat bad med opplegg til vaskemaskin og to gode soverom. Hovedsoverommet har takhøy skyvedørsgarderobe. Det medfølger 3 boder.

Eiendommen ligger meget attraktivt til på Lambertseter i et trafikkstille og svært barnevennlig område med umiddelbar nærhet til rekreasjonsområder, servicetilbud og offentlig kommunikasjon.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget attraktivt til på Lambertseter i et trafikkstille og svært barnevennlig område med umiddelbar nærhet til rekreasjonsområder, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, tennisanlegg, svømmehall, treningssenter, kino, bibliotek, skoler, barnehager, diverse servicetilbud og Østmarka.

Servicefasiliteter
Nærmeste dagligvarehandel kan gjøres ved Bunnpris eller Meny og Kiwi på Lambertseter senter. Senteret ligger kun 500 meter fra boligen og har et rikt servicetilbud med bl.a. 83 butikker, apotek, vinmonopol, Deichmanske bibliotek, kino, flere spisesteder og treningssenteret Elixia. Det er også kort vei til Sæter og Holtet, samt Manglerudsenteret og Bryn senter.

Rekreasjonsområder og fritidsaktiviteter
Boligen ligger i kort avstand til lysløype i Steinspranget som gir fine turmuligheter sommer som vinter. Det er heller ikke langt til Østmarka med flotte ski, sykkel og bademuligheter for de som ønsker å utforske litt mer enn nærområdet.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.