OTTO RUGES VEI 77A

OTTO RUGES VEI 77A

Prisantydning 9.300.000,-
Omkostninger 259.372,-
Totalpris 9.559.372,-
P-rom 167m2
Byggeår 1972
Soverom 4
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Petter Johnsen

Partner /Eiendomsmegler MNEF

Megler: Petter Johnsen

Marianne Vestgård

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marianne Vestgård

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.796,-
 • Fellesformue
  109.180,-
 • Ligningsverdi
  2.003.670,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

Sjelden anledning! Stor 6-roms leilighet på ca 167 kvm. Solrik balkong og hageflekk. Moderniseringsbehov.

Høydepunkter

- ROLIG OG SOLFYLT MED ETTERMIDDAGS- OG KVELDSSOL
- BÅDE VERANDA PÅ CA 11. KVM OG UTGANG MARKTERRASSE OG HAGE
- FIN UTSIKT
- 4 SOVEROM
- 5 BAD/WC/VASKEROM
- LETT TILGANG TIL MARKA
- SENTRALT I FORHOLD TIL KJØPESENTER
- ENKEL TILGANG TIL OFFENTLIG KOMMUNIKASJON
- KORT AVSTAND TIL SKOLER
- ROMSLIG LEILIGHET OVER TO PLAN
- NYERE VINDUER
- NYTT SIKRINGSSKAP
- RASK OVERTAGELSE

Beliggenhet

Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet på Østerås, i solrike og grønne omgivelser. Samtidig ligger den meget sentralt til med nærmest umiddelbar nærhet til bl.a. buss og kjøpesenter, samt få minutter til T-bane. Østerås kjøpesenter ligger på andre siden av gaten og tilbyr bl.a. Meny-butikk, apotek, vinmonopol, blomsterforretning, bakeri, legesentre, treningssenter, frisør og diverse andre servicetilbud og butikker. Er det noe mer man savner, ligger Bekkestua sentrum, Røa og CC-vest kun en kort kjøretur unna. Det er også få minutter til nye Eiksmarka senter, som åpnet høsten 2018.

Nærområdet har ellers et stort og variert fritidstilbud og er et flott utgangspunkt for turer og fine naturopplevelser. Her finnes golfbaner på Haga og Grini, tennis og ridning, skianlegg og skiskytteranlegg på Fossum, svømmehall på Bekkestua, samt flere treningssentre. Like ved Eiksmarka skole finner du store friarealer med bla, ball-løkker og turstier. Et yndet rekreasjonsområde for mange i området.

Området har et meget godt kollektivtilbud med både T-bane, buss og flybuss. Det er gangavstand til Østerås T-banestasjon hvor Linje 5 til Vestli bruker ca.15 minutter fra Østerås til Majorstuen og ca. 25 minutter til Oslo S. Busstopp ved Østerås senter og flybusstopp i Nadderudveien ligger innen gangavstand.

Meglere

Portrettbilde av Marianne Vestgård

Marianne Vestgård

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marianne på e-post
mav@sem-johnsen.no

Kontakt Marianne på telefon
91 37 67 90

Marianne Vestgård har over 20 års erfaring fra meglerbransjen i Asker og Bærum, med hovedsete i Sandvika og på Bekkestua. Hun er utdannet eiendomsmegler og har virket som både fagansvarlig og avdelingsleder hos tidligere arbeidsgiver. Marianne er opptatt av å holde en høy faglig kvalitet på gjennomføringen av ditt salg og bistår personlig gjennom hele prosessen for å gjøre både deg og dine interessenter trygge på handelen. Ønsker du en profesjonell eiendomsmegler som også er uhøytidelig, oppriktig og tilstedeværende, så får du en god kombinasjon her.

Les mer