OVENBAKKEN 11

OVENBAKKEN 11

Prisantydning 4.950.000,-
Omkostninger 136.772,-
Totalpris 5.086.772,-
P-rom 97m2
Byggeår 1969
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jørgen Kjendlie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.659,-
 • Fellesformue
  14.831,-
 • Ligningsverdi
  1.171.542,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Lys og delikat hjørneleilighet m/god planløsning. Stor, overbygget og vestvendt markterrasse (ca. 14 kvm). Garasje. Peis

Høydepunkter

- Lys og delikat hjørneleilighet
- Leiligheten er pusset opp i 2016
- Stor, overbygget og vestvendt markterrasse (ca. 14m2)
- Peis
- Garasje
- Ettertraktet beliggenhet på Østerås
- Få minutters gange til butikker og off. kommunikasjon

Beliggenhet

Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet på Østerås, stille og usjenert, i solrike og grønne omgivelser. Samtidig ligger den meget sentralt til med nærmest umiddelbar nærhet til bl.a. buss og kjøpesenter, samt få minutter til T-bane.

Servicetilbud
Østerås kjøpesenter ligger innen 3 minutters gange fra boligen. Her finner du bl.a. matbutikken Meny, apotek, vinmonopol, blomsterbutikk, bakeri, legesentre, treningssenter, frisør og diverse andre servicetilbud og butikker. Er det noe mer man savner, ligger Bekkestua sentrum, Røa og CC-vest kun en kort kjøretur unna.

Rekreasjon
Nærområdet har ellers et stort og variert fritidstilbud og er et flott utgangspunkt for turer i naturskjønne omgivelser. Her finnes golfbaner på Haga og Grini, tennis, ridning, skianlegg, skiskytteranlegg på Fossum, svømmehall på Bekkestua samt flere treningssentre. Like ved Eiksmarka skole finner du store friarealer med bl.a. ball-løkker og turstier. Et yndet rekreasjonsområde for mange i området.

Offentlig kommunikasjon
Området har et meget godt kollektivtilbud med T-bane som går 8 ganger i timen, buss og flybuss. Det er gangavstand til Østerås T-banestasjon hvor Linje 5 til Vestli bruker ca.15 minutter fra Østerås til Majorstuen og ca. 21 minutter til Oslo S. Busstopp ved Østerås T-bane, Østerås senter og i Nadderudveien innen gangavstand. Her går lokalbuss til Bekkestua og videre til Sandvika eller til Lysaker og videre til Oslo.

Megler

Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har sitt hovednedslagsfelt i Oslo og Bærum. Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Konkurranseelementet, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Etter 11 år i bransjen har Kjendlie bistått i mer enn 2000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer