Øvre Norefjellstua E-1

Øvre Norefjellstua E-1

Prisantydning 17.500.000,-
Omkostninger 61.992,-
Totalpris 17.561.992,-
Byggeår 2019
Soverom 4
Boligtype Fritidseiendom
Eierform Eierseksjon

Kort om eiendommen

NOREFJELL - Elegant og tidløs leilighet. Spektakulær utsikt beliggende midt i alpinbakken.

Beliggenhet

Prosjektet Øvre Norefjellstua ligger helt øverst i regulert byggeområde på Norefjell. Første byggetrinn i prosjektet har en unik beliggenhet med enestående panoramautsikt og høyfjellet som nærmeste nabo. Tomten ligger i naturskjønne omgivelser i nær tilknytning til skianlegget med ski inn/ut til de mange preparerte nedfarter. Det ble nylig åpnet et høydebasseng for produksjon av snø til skisenteret, noe som har resultert i en utvidet sesong av alpinanlegget. Prosjektet er også lokalisert i umiddelbar nærhet til Norefjells godt preparerte langrennsløyper.

Prosjektet

Prosjektet Øvre Norefjellstua (ca 860 moh) vil bli bygget i flere faser. De første 5 byggene helt øverst i tomteområdet bygges først. Leilighetene er fordelt i fem separate bygg med felles adkomstvei. Prosjektet er særegent i sin utforming og møysommelig tilpasset tomtens topografi der de ulike byggene ligger langsetter fjellsiden med god avstand fra hverandre. Byggene er terrassert i terrenget slik at sol- og utsiktsforhold for alle leiligheten er ivaretatt på best mulig måte. Arkitekturen har fått et chalet-preg; en stil som er tilpasset terrenget og omgivelsene på en skånsom måte. Bygningene vil framstå med naturlige materialer av type grånet kledning, spiler, mørke vinduskarmer, naturstein og betong. Bygningene har en tydelig moderne signatur med store sammenhengende glassflater som henvender seg mot utsikten, noe som skaper en god visuell kontakt mellom oppholdsrom og landskapet utenfor.

Prosjektet består av vertikaldelte leiligheter over 2 plan samt felles underjordisk garasjeanlegg. I hvert bygg er det 2 hjørneleiligheter som hver har direkte adkomst til leiligheten via sportsinngang fra garasjeanlegget. Leilighetene i midten har egen sportsbod fra garasjeanlegg med adkomst til leilighetene via felles trapperom som ender i det fri.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer