ØVRE SKOGVEI 5 F

ØVRE SKOGVEI 5 F

Prisantydning 10.900.000,-
Omkostninger 281.942,-
Totalpris 11.185.754,-
P-rom 148m2
Byggeår 2004
Soverom 3
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  1744m2
 • Bruksareal
  154m2
 • Bruttoareal
  172m2
 • Ligningsverdi
  2.631.771,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

Lekkert rekkehus i meget barnevennlig område - flotte terrasser/hage - garasje - peis - egen inngang u.etg.

Beliggenhet

Boligen er sentralt beliggende i barnevennlig og trafikkstille vei. Nærområdet byr på fine turmuligheter med gode gang- og sykkelveier til Skøyen, Bygdøy, Snarøya, Bogstad samt Bestumkilen med båtforening, roklubb og kajakklubb.

Det er også flotte turområder langs Lysakerelva, og tursti gjennom Mærradalen til Huseby. Hydroparken er meget pent opparbeidet med grønne parkområder og ligger kun få minutter unna boligen. På sommerstid er det kort avstand til strender som Vækerøstranda, Sollerudstranda, Storøyodden og Huk. Nærområdet byr på et godt utvalg av fritidsaktiviteter med idrettsanlegg, tennisbaner og flere treningssentre.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Matkroken på Furulund, kun noen minutters gange fra boligen. Det er i tillegg kort vei til populære CC Vest på Lilleaker med et godt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finnes bl.a. Meny og Vinmonopol. Kort kjøreavstand til handlegaten Karenslyst allé på Sjølyst. Karenslyst allé fremstår som en av byens mest ekspanderende og populære gater med et rikt og spennende utvalg av mote, interiør, kaféer og restauranter. Her finner du også Brødbakerne, Joe & The Juice, samt søndagsåpne Maschmanns Matmarked med delikate ferskvarer, bakeri og pizzeria.

Skole og barnehage:
Det er kort og trygg vei til skoler og barnehager. Eiendommen sokner til Bestum barneskole og Øraker ungdomsskole. Videre finnes det et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i gangavstand fra boligen.

Offentlig kommunikasjon:
Området er sentralt plassert for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane og tog. Nærmeste trikkestopp er Furulund som ligger ca. 5 minutters gange fra boligen. Trikk nr. 13 bruker ca. 16 minutter inn til Nasjonalteateret. Det tar ca. 20 minutter å gå til Bjørnsletta eller Åsjordet T-banestasjon, og man finner tog-/flytogforbindelser både ved Lysaker og Skøyen togstasjon.

Megler

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.