Øvre Ullern Terrasse 3 C

Øvre Ullern Terrasse 3 C

Prisantydning 7.450.000,-
Omkostninger 194.817,-
Totalpris 7.644.817,-
P-rom 84m2
Byggeår 2010
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.873,-
 • Fellesformue
  7.642,-
 • Ligningsverdi
  1.665.279,-
 • Energimerke
  D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

ULLERNÅSEN - Lekker og romslig 3-roms med flott utsikt - 2 solrike terrasser - 2 bad - heis - peis - garasje - kort vei til off.komm.

Beliggenhet

Attraktiv og rolig beliggende i populært område på Ullern med gode solforhold og flott utsyn. Nærbutikk i umiddelbar nærhet (Ullern Allè 41), samt kort vei til det ultimate shoppingtilbud på CC Vest handlesenter og Røa senter med et variert utvalg av forretninger og øvrige servicetilbud. Det er kun 2 minutters gange til Åsjordet T-banestasjon (sti over naboeiendommmen) som på kort tid tar deg til flere av byens knutepunkter. Bussforbindelser i Vækerøveien og på Ring 3/Ullernchausséen (ca. 15 min. å gå), bl.a. direkte buss til Fornebu. Bjørnsletta Skole ble utbygget i 2014 og kan nås på 5 minutter. Området er kjent for fine tur- og rekreasjonsmuligheter i nærmiljøet, bl.a. ved Åsjordet, Mærradalen, Lysakerelven og i Sørkedalen.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnadene.
Fellekostnader kr. 3 873 pr md.
Eiendomsskatt utgjør kr. 2 149,- per år (2017).

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Lys og innholdsrik 3-roms eierseksjon beliggende i byggets 3. boligetasje med heisadkomst. Internt knyttet til øvrige oppganger (A og B) via sluser hvor alle oppganger har heis. Primærrom utgjør 84 m² som omfattes av entré, stue/spisestue med gasspeis og utgang til vestvendt og østvendt terrasse/balkong, kjøkken, to soverom med garderobeskap (hovedsoverommet har også utgang til vestvendt balkong), dusjbad/wc, bad/wc/vaskerom i tilknytning til hovedsoverommet. Sekundærrom utgjør 2 m² som omfattes av garderobe/bod med adkomst fra entréen.

Megler

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.